« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
HE HE

Što o vama govori vaš lak za nokte?

Kao što i odjeća i frizura, a bogami i obuća, govore puno o našem karakteru, to isto čini i boja laka za nokte

Šljokičasti nokti otkrivaju zabavne osobe
Šljokičasti nokti otkrivaju zabavne osobe (Arhiva)
Više o

boja

,

lak za nokte

,

tamne nijanse

,

manikura

,

crveni lak

Boja laka za nokte otkriva dosta o karakteru žene koja ga nosi, pa tako već tradicionalno znamo da je crveni lak za nokte rezerviran za strastvene žene pune romantike koje vole flert, no jednako tako nose u sebi puno energije kojom se uspijevaju izboriti za ono što žele.

Lak sa šljokicama obično ćete pronaći na noktima razigranih, zabavnih žena koje vole dobar humor, traže uzbuđenje u svemu i na život gledaju kao na dobru zabavu. Naravno, samo je po sebi jasno da takav lak stavljaju da bi bile primjećene ma gdje se pojavile.

Još jedan tip žena voli biti zvijezda zabave, a to su one s jarkim nijansama boja na noktima poput ružičaste ili narančaste, u skladu sa svojim slobodnim duhom koji želi biti izdvojen iz mase. Sramežljivost je riječ koja ne postoji u njihovom riječniku, a do mišljenja drugih drže kao do lanjskog snijega. 

Nokti mogu biti i slikarsko platno, barem tako smatraju kreativne žene koje se trude napraviti što zanimljiviju manikuru s motivima. To su spontane i optimistične osobe kojima planiranje nije jača strana jer žive u trenutku i vrlo dobro se znaju izraziti u svemu što rade. 

Jake ličnosti koje vole tajanstvenost nalakirat će nokte tamnim nijansama laka koji će jasno izraziti njihovu snažnu osobnost koja ne poštuje pravila i živi za bunt. No, s druge strane, ciljevi u životu su im vrlo precizno postavljeni i jako dobro znaju kako ih postići.

Neutralne boje naći ćete na noktima opuštenih osoba kojima isticanje nije zanimljivo, jer ih njihova blaga narav i zadovoljstvo svojim izgledom najbolje predstavljaju upravu u tim bojama.

17.02.2014. 08:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh