« Žene
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
SAVJETI

Što nikad nećete moći promijeniti kod svog muškarca

Ma koliko se trudile, neke stvari kod svog partnera jednostavno nećete promijeniti, pa razmislite trebate li se uopće truditi

Želite biti sretan par? Odustanite od ovog ...
Želite biti sretan par? Odustanite od ovog ... (Shutterstock)
Više o

žene

,

brak

,

veze

,

muškarci

Jesu li muškarci komplicirani ili ne? Žene će vam odgovoriti da nisu, i da ih potpuno razumiju. No, svejedno pokušavaju promijeniti neke stvari kod svojih muškaraca, ma kako uzaludno to bilo.

Stoga, evo nekoliko stvari koje sigurno nećete uspjeti promijeniti, ma koliko se trudile. Dakle, ako vaš muškarac prati sport, on će to raditi cijeli život. Sigurno. 100%. I više. Prema tome, štedite živce i pustite ga da gleda što želi.

Muškarci će vam uvijek govoriti bezazlene laži, tipa "da, draga, ova ti haljina sjajno stoji" jer želi da se bolje osjećate i ne brinete. I to je tako, nemojte ga zbog toga napadati. Jednako tako, njegove će oči uvijek zapeti za zgodnu ženu u prolazu, ma koliko vas volio i bio vam vjeran. To nije želja za nevjerom, nego navika koja jest loša, ali postoji i nemoguće se je riješiti.

Osim ako niste ulovile stilista ili metroseksualca, od svog muškarca uvijek možete očekivati da se pojavi na spoju ili nekom važnom sastanku s nekom nemogućom odjevnom kombinacijom ili otpalim gumbom na košulji. Muškarci ne vole kupovati odjeću, to žele napraviti brzo i najčešće priča završi tako da mu vi kupujete sve osim cipela. On, naravno, ne zna ni svoj broj hlača.

Majke i sinovi su priča koja nema kraja, i rijetke su one koje su uspjele odnos svog dragog i svekrve dovesti na razinu koja bi bila idealna za njih. Jednako kao i kod sporta - bolje ni ne pokušavati.

Razgovori o osjećajima jednostavno nisu muška stvar, preciznije, razgovori sa ženama o osjećajima. To im ne ide preko usana, no zato će uvijek spremno prigovarati kad se oblačite za izlazak. Jednako tako, uvijek će voljeti video igrice, pa se nemojte čuditi kad se pojavi s najnovijim Playstationom pod rukom. 

Sve u svemu, ovo izbjegavajte. Bolje je za vaše živce.

18.10.2013. 20:26:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh