« Život
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
MRAČNE TAJNE

Što nikad ne smijete skrivati u vezi

Ako skrivate nešto od ovoga u članku, na putu ste prema propasti veze uz veeliki prasak, pa bi bilo bolje da se izvadite iz problema dok još možete

Tajne donose probleme
Tajne donose probleme (Shutterstock)
Više o

žene

,

veze

,

laži

,

muškarci

,

skrivanje

Svaka dobra veza temelji se na iskrenosti i dobroj komunikaciji, barem u teoriji. No, većina ljudi voli imati neke svoje male tajne, nešto što je samo njihovo. Ipak, ovo što slijedi ne spada u tu kategoriju, štoviše, ove će vas tajne sigurno koštati veze kad budu otkrivene.

Recimo, svi vole imati svoj novac, iako u vezi puno toga mora biti zajedničkog zbog prirode odnosa i zajedničkog života. Tako je, primjerice, potajno trošenje i sakrivanje kupljenog vrlo loš dodatak vezi, a obično vodi i u priličan dug koji će, prije ili kasnije, isplivati na površinu i neće moći biti riješen bez partnera. Stoga, kako ne bi imali takve tajne, dogovorite se koliko svatko može potrošiti bez objašnjenja i u mjesečnom budžetu izdvojite tu sumu sa strane.

Druga vrlo loša tajna je nezadovoljstvo seksom. Bez obzira radi li se o muškarcu ili ženi, ovaj problem mora se rješavati što prije, kako ne bi prešao u nešto puno ozbiljnije - udaljavanje partnera, nevjeru i na kraju raskid veze ili braka. 

Naravno, ako volite popiti piće u miru pred TV-om navečer nitko vam neće ništa reći, no kad to piće postane nekoliko pića, pa kad više nisu pred TV-om navečer nego u podne, a vi to skrivate ... znate i sami što ide dalje.

Aveti prošlosti također su tajna koju ne trebate imati, što zbog svog mentalnog zdravlja, što zbog zdravlja veze. Ako vas proganja netko iz prošlosti, šaljem vam poruke i slično, bolje je to staviti na stol partneru i odlučiti kako se nositi s time zajedno, nego se zaplesti u mrežu laži i obmana.

Sve u svemu, da se vratimo na početak ... iskrenost i dobra komunikacija su osnova svake dobre veze.

07.01.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh