« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca
ZANIMLJIVO

Što ne bi trebali jesti nakon četrdesete

Određena hrana, kao naprimjer visokokalorična hrana, utječe na muškarce starije od 40 godina

Lakše malo...
Lakše malo... (Arhiva)
Više o

hrana

,

muškarci

,

četrdesete

Naše zdravstveno stanje sve je podložnije vanjskim utjecajima. Između ostaloga, dijetetičari preporučuju da posebnu pozornost obratimo na prehranu, a neke namirnice trebali bismo izbjegavati, donosi Eat This.

U ovom slučaju riječ je o muškarcima starijima od 40 godina koji bi, kako objašnjavaju stručnjaci, određene namirnice trebali izbjegavati ili njihovu konzumaciju barem svesti na minimum. 

Određena hrana, kao naprimjer visokokalorična hrana, utječe na muškarce starije od 40 godina, uzrokuje debljanje, a također može utjecati na razine hormona u njihovom tijelu, poput testosterona. U

Ukratko, izdvajamo namirnice koje bi muška populacija starija od 40 trebala izbjegavati, a to su:

Za početak, crveno meso, no jednako tako i prerađeno meso te raznorazni umaci koje obično preljevamo po hrani. Nakon toga trebalo bi se odreći pizze (posebno smrznute), naravno i slakih i gaziranih pića, no tu su i obrađene žitarice s malo vlakana i, očekivano, pržena hrana.

Ovu listu završavamo grickalicama i sladoledom... pitate se ima li išta što bi smjeli jesti? Naravno, sve ovo što smo naveli je zapravo dozvoljeno, no u malim količinama... a tko može pojesti "malo sladoleda" ili "par grickalica"?

E pa, osim ako niste takav čovjek, onda je jednostavnije reći - ne može! ;)

28.02.2023. 13:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh