« Iza ogledala
objavljeno prije 6 mjeseci i 18 dana
OPA ;)

Što nam je Nostradamus ostavio za 2024. godinu?

Svake godine u ovo doba se počnu mahnito tražiti neki znakovi da bi netko mogao shvatiti Nostradamusova proročanstva... pa evo što su smislili do sada ;)

Pa da krenemo... ;)
Pa da krenemo... ;) (Arhiva)
Više o

proročanstva

,

Nostradamus

,

2024.

Michel de Nostredame, kojeg obično zovemo Nostradamus, ostavio je za sebe totalni kaos od hrpe katrena koje bi trebala predstavljati proročanstva za budućnost. I opet, kao i svake godine, ljudi su se mučiili i križali katrene koje su već "ispunjene", tražeći u ostalima nešto za 2024. godinu. 

Dakle, Putina čeka zanimljiva godina Zmaja, koja će biti puno prilika, ali i izazova. Predviđa se da će Kina, sa svojom globalnom ekspanzijom, rasti do neusporedive istaknutosti, možda čak i zasjeniti druge supersile.

Medicinski svijet će biti pun revolucionarnih napretka u području umjetnih organa, koji bi mogli revolucionirati transplantacije. U međuvremenu, umjetna inteligencija će doživjeti ogroman uspon, transformirajući različite sektore i možda uvodeći novu eru tehnoloških čuda.

Konačno, Zapadna Evropa će svjedočiti usponu karizmatičnog mladog lidera čiji će se utjecaj širiti po geopolitičkom pejzažu.

Europska zvijezda u usponu: karizmatična zagonetka - negdje na ulicama zapadne Europe pojavit će se mladi vođa. Sa narativnom snagom Shakespearea i šarmom modernog influencera, predviđa se da će ovaj pojedinac utjecati na mase i preoblikovati geopolitiku. Hoće li on biti svjetionik nade u turbulentnim vremenima ili katalizator za nepredviđene promjene? Vrijeme će pokazati.

Kina: Od Velikog zida do globalnog prijestolja - Kina je već napravila poprilično uzbuđenje, i to ne samo sa svojim ukusnim dim sumom (kinesko jelo). Njihov globalni otisak širi se brže od prolivene šalice zelenog čaja. Nostradamus je nagovijestio da bi oni mogli biti sljedeći svjetski lideri. Hoće li biti vodeća svjetska zvijezda ili će predstaviti širi izbor međunarodnih suradnji? Budući kolačić sreće i dalje ostaje neotkriven.

Printanje budućnosti, organ po organ - zamislite svijet u kojem vaš 3D printer proizvodi potpuno novu jetru. Do 2024. mogli bismo biti na rubu takvih biomedicinskih čuda. Budućnost transplantacije organa mogla bi biti jednostavna kao odabir predloška.

Putinov tango sa zmajem u 2024. - ovo je godina kada zmajevi postoje ne samo u fantastičnim romanima, već i u astrološkim kartama koje utiču na svjetske lidere. Putin je spreman igrati se sa svojom sudbinom u ovoj godini zmaja. Hoće li se graciozno kretati kroz izazove ili će zmajev vatreni dah biti previše vruć? Kozmička plesna karta je postavljena i svijet gleda bez daha.

Umjetna inteligencija: od pametnih asistenata do... vladara? - godina 2024. nije sva u zmajevima i plesovima. Ovo je zora novog tehnološkog doba u kojem se umjetna inteligencija ne svodi samo na pitanje o vremenu. Nostradamus je zamislio svijet u kojem inovacije koje pokreće umjetna inteligencija nisu samo pametne već su revolucionarne. Od doktora koji dijagnosticiraju bolesti umjetnom inteligencijom do robota koji možda prave savršenu šalicu kave, budućnost je automatizirana i nadamo se uzbudljiva.

Živi bili pa vidjeli...

11.10.2023. 19:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh