« Žene
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
ODNOSI

Što muškarcima najviše smeta u braku

Muškarce, kaže mit, nije lako natjerati pred oltar, no kad vam to i uspije, vrijedi pripaziti na neke greške koje im u braku dižu tlak

Čemu brak ako je pun svađa
Čemu brak ako je pun svađa (Arhiva)
Više o

žene

,

brak

,

muškarci

,

greške u braku

Brak nije jednostavan korak u životu, pa kad već jedno drugome obećate da ćete biti zajedno bez obzira na sve, ne bi li bilo dobro međusobno se uvažavati i ne raditi stvari koje smetaju partneru?

Vjerujemo da će gotovo svi potvrdno odgovoriti na gornje pitanje, pa ne škodi pročitati što iskusni terapeuti za veze kažu o stvarima koje muškarce najviše smetaju u braku.

>> Razlozi za svađe u braku >>

Prigovaranje je prva stvar koju će svaki muškarac spomenuti kad ga pitate što mu se ne sviđa u braku, jer takav način komunikacije doživljava kao napad na svoj ego i integritet. No, naravno da je dobro ukazati na greške koje partner radi, ali pristup treba biti potpuno drugačiji, usmjeren na njegovu želju da pomogne i napravi nešto kako bi sebi dokazao da je on muškarac u vezi.

>> Kako izbjeći jedne te iste svađe u vezi ili braku >>

Razgovori su također prilično frustrirajući, jer se ubrzo pretvaraju u monolog žene, a muškarčev mozak vrlo brzo počinje lutati. Zato se ženama preporučuje postavljanje pitanja na početku razgovora, u dobronamjernom tonu, kako bi muškarac ostao uključen.

Sljedeća stvar koja muči muškarce su - djeca. Oni ih vole i žele, no smeta im kad se cijeli život počne vrtiti samo oko njih. Muškarci se tada osjećaju nepotrebno, usamljeno i tužno, no to će lako popraviti par strasnih poljubaca tijekom dana, čisto da mu se da do znanja da ljubav prema njemu nije usahnula.

>> Novopečeni roditelji - manje seksa, više svađe >>

Za kraj, naravno, nedostatak seksa. Iako ga žene vole jednako kao i muškarci, činjenica je da žene rade i na poslu i kod kuće i da su navečer umorne i nije im do seksa. Recept koji uvijek pali je - jutarnji seks, muškarci tako i tako imaju jutarnju erekciju ...

24.02.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh