« Život
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
štikle i minice

Što muškarci vole vidjeti na ženi...

Postoje odjevni premeti koje pripadnici jačeg spola obožajaju iako ih žene zbog neudobnosti izbjegavaju u širokom luku.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)
Više o

moda

,

štikle

,

muškarci i žene

,

što muškarci žele

,

minice

Pitanje odijevanja već je dovelo do bezbroj svađa između partnera. Bilo da je ona nezadovoljna njegovim nepostojećim stilom ili on očekuje od nje da bude izazovno odjevena u svakoj prilici, svađe često eskaliraju upravo prije zajedničkih izlazaka.

Muškarci zaboravljaju da će se partnerica koja preferira casual odjeću, teško preko noći pretvoriti u vamp ili modno osvještenu manekenku. Uostalom, za takav stil u svakodnevnom životu najčešće niti ne postoji potreba.

Iako u snovima idealnu ženu zamišljaju u minici, štiklama i s dubokim dekolteom, muškarci od partnerice ne bi smjeli očekivati isto i u stvarnom životu.

Kako bi izbjegli nepotrebne svađe, potrebno je prije svega poraditi na vlastitim očekivanjima, a onda otvoreno izraziti i ostvariti međusobne želje za posebne prilike.

Žene štikle zovu i "cipele za sjedenje", jer je u 15 cm dugim potpeticama zapravo nemoguće hodati, a kamo li provesti cijelu večer. Postoji razlog zašto se u njima ne vozi bicikl i ne odlazi u prodavaonicu, a osim što su prije svega neudobne, dokazano nisu zdrave ni za kralježnicu.  

Široka odjeća ponovno je u trendu otkako su se pojavile Babydoll-haljinice i Empire-košulje. Muškarci priznaju da jedva čekaju da "oversized" izađe iz mode jer puno više na ženama vole vidjeti pripijenu odjeću koja naglašava obline.

Minica je zapadnim svijetom zavladala 60-ih, simbolizirajući žensko oslobođenje. Imala je svojih uspona i padova, ali je uvijek bila prisutna i uvijek je palila kod osvajanja muških srca. Današnjim muškarcima stoga teško pada što sve više žena, zbog mode i udobnosti, minicu kombinira s tajicama i tako djelomično skriva muškom oku privlačne adute.  

08.09.2009. 14:45:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh