« Žene
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
HE HE

Što muškarci nikad ne bi priznali ženama

Muškarci se vole praviti frajeri, no po glavi im se mota stvarno svašta, a najviše misli koje potiču njihovu - nesigurnost

Što muškarci ne žele da žene znaju
Što muškarci ne žele da žene znaju (FreeDigitalPhotos)
Više o

muškarci

,

tajne

,

nesigurnost

Muškarci imaju svoje tajne koje ne žele dijeliti sa ženama, ali ne radi se o nekim mračnim grozotama, nego o potpuno prirodnoj - nesigurnosti.

Naime, muškarcima je samopouzdanje vrlo lako srušiti, iako će oni pokušati napraviti sve da to sakriju. Tako, primjerice, oni ne vole igrice ... naravno, ne radi se o računalnim (one su im vrlo drage) nego one u odnosima. Toplo-hladno im diže tlak, ali i ruši samopouzdanje.

Zašto je tome tako? Muškarci, ma kako se jakima i neovisnima žele prikazati, zapravo vole biti nečiji - dečko, partner, nešto toga tipa. Osjećaj pripadnosti znači im mnogo, kad znaju da ih netko uvijek čeka kod kuće osjećaju se ponosno. No, teško da će i jedan to priznati javno.

Naravno, to povlači za sobom strah od gubitka, pa će svaki potez procjenjivati pet puta i razmišljati jesu li dovoljno dobri za svoju dragu ili će ih prestići neki drugi, poželjniji muškarac. Ovakvo je razmišljanje prilično toksično i štetno za vezu, jer potiče ljubomoru.

Za kraj, tu su prijatelji - a do njihovog mišljenja muškarci jako drže. Potvrda da su napravili dobar potez i odabrali pravu dat će im krila, zlobni komentari glavobolje i besane noći.

Izgleda da muški rod ipak nije tako jednostavan kako žene misle ...

27.10.2015. 21:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh