« Život
objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca
RAZMISLITE

Što kada partner nije za vas?

Mnogi od nas vjeruju da su pronašli ljubav svog života, no zapravo su u krivu, a to će saznati ako prepoznaju ovih pet znakova

Što kad naletite na - krivog?
Što kad naletite na - krivog? (Arhiva)
Više o

partneri

,

loš partner

Savršen partner ne postoji, no svi i dalje tragaju upravo za takvom osobom, srodnom dušom s kojom žele podijeliti cijeli svoj život.

Nerijetko ćemo naići na osobu koja je uvjerena da je njena potraga završila, no zapravo je u krivu, a na to će nam ukazati ovih pet znakova:

Emocionalna nezrelost - osoba može biti emocionalno zrela u dobi od četrnaest godina, a može biti i emocionalno nezrela s 50 godina. Emocionalna nezrelost je neravnoteža između izražavanja osjećaja i godina koje osoba ima. Trebali biste biti sposobni nositi se s različitim osjećajima, ugodnima i neugodima, bez povlačenja ili paničarenja.

Manjak komunikacije - savršeni partner, onaj za kojim tragate, majstor je komunikacije. Zna kako s vama podijeliti svoje misli i osjećaje, kao i kada je potrebno dati vam prostora. Ako vaš parter radije provodi vrijeme igrajući se na Playstationu, vjerojatno nije onaj pravi.

Ne vide budućnost s vama - kada razgovarate o budućnosti, često čujete riječ "ja". Primjerice, "ja se planiram preseliti u drugi grad". Možda jeste u vezi, ali ako partnerovi planovi ne uključuju i vas, jasno je da to nije prava osoba za vas.

Nisu odrasli - slično je emocionalnoj nezrelosti. Možete biti zreli iako ste dijete, a možete biti i dijete iako ste odrasla osoba. Ako vaš partner ili partnerica još uvijek ogovara druge s prijateljima, ostaje dugo vani s društvom iako im jasno dajete do znanja da vam to ne odgovara, vrijeme je da se suočite s činjenicama i učinite ono što morate.

Nepovjerenje - netko kome je zaista stalo nikada vam neće lagati, neće vas varati, a vaša sreća bit će im važnija od svega. Oni znaju koje su granice i nikada ih neće prijeći.

26.12.2019. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh