« Žene
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
PRIPAZITE

Što je pogrešno očekivati od muškaraca

Žene će nekad od svojih muškaraca očekivati previše, pa prije nego što napravite takvu pogrešku, pročitajte čega se trebate čuvati

Niste mislili da će biti tako?
Niste mislili da će biti tako? (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

očekivanja

Idealan partner gotovo je nemoguća misija, no kad se kriteriji počnu nesvjesno snižavati, neke žene imaju tendenciju idealizirati muškarca u kojeg se zaljube i onda im nakon početnih leptirića slijedi grubo prizemljenje.

Zato je puno bolje naći snage i uključiti mozak kako ne biste imali nerealna očekivanja od svog dragog - na primjer, potpuno je nerealno očekivati od muškarca da uvijek točno zna što treba reći, jer tako nešto postoji samo u sladunjavim filmovima. U stvarnom je životu najčešće upravo suprotno, pa morate zapamtiti da vas je razočarao ne on, nego njegova idealna slika koju ste stvorili u svojoj glavi.

Jednako tako, ako mislite da će se vaš muškarac boriti za vas do zadnje kapi krvi u smislu da će doći pjevati serenade na kiši kad nešto napravi krivo, ili trčati za vama na kraj svijeta kad odlučite da ne želite biti s njim, razmislite još jednom.. Ako ćete čekati da napravni nešto takvo, siđite s oblaka na vrijeme i krenite dalje. 

Pokušaj pronalaženja muškarca koji vas potpuno razumije također spada u znanstvenu fantastiku. Budite realni, ni vi ponekad niste sigurni što vam se zbiva u glavi, a kako bi to mogla shvatiti neka druga osoba, i to još suprotnog spola. 

Kao što je valjda svima jasno, princa na bijelom konju čekaju djevice u filmovima, i neka ostane tako. Stvarne žene koje očekuju takve muškarce u najvećem broju ostaju same do kraja života. Neće tek tako naletjeti ni muškarac koji rješava probleme pokretom prsta ili telefonskim pozivom. To može Mr. Wolf, ostali baš i ne.

14.08.2015. 20:24:30
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh