« Žene
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
FRAJERI

Kako znati da ga zanima samo ... seks

Ako vam se čini da vašeg novog dragog ne zanima ništa drugo osim vašeg tijela, vjerojatno ste u pravu - no ipak provjerite ove tri stvari

Pitate se što mu je?
Pitate se što mu je? (Shutterstock)
Više o

seks

,

veza

,

muškarci

Svaka se žena barem jednom u vezi zapitala nije li jedina stvar koju njen partner želi - seks. Obično se to događa nakon što prođe prva zaljubljenost od koje se ne može vidjeti realna slika svijeta, a evo i nekoliko jasnih znakova da je upravo tako.

Za početak, poslušajte malo komplimente koje dobivate od njega. Ako niti jedan od njih nije pohvalio neki dio vašeg tijela ili osobnosti, nego je uvijek isti - jako si seksi, više je nego očito da ga ostatak niti ne zanima.

Druga činjenica koja treba upaliti alarm u glavi je nedostatak privatnih informacija o njemu. Znate li nakon dva, tri mjeseca veze u koju je školu išao, kako mu se zove najbolji frend, za koga navija i koliko djece ima njegova sestra? Ako ne znate, imate problem ...

Zadnji čavao u lijes te veze trebala bi zabiti činjenica da nikad, ali baš nikad niste prespavali kod njega. Naravno, osim ako ne živi u kuhinji zajedno s roditeljima i bakom ... no njegov samački stan trebao bi biti mjesto na kojem se možete i probuditi, pojesti doručak zajedno, popiti prvu jutarnju kavu i slično.

Kad toga nema, nego je uvijek na tapeti neki izgovor kako mora nešto rano obaviti i šalje vas kući u sitne sate, potrudite se da vam to bude zadnji posjet tom stanu.

16.08.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh