« Seks
objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec
MA DA?

Što je muškarcima seksi na ženama?

Možda ćete se iznenaditi, ali grudi i stražnjica nisu ono što je muškarcima najprivlačnije na ženskom tijelu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

seksi

,

dio tijela

Žene često ne vjeruju muškarcima koji su skloni analizirati svaki dio ženskog tijela i nerijetko priželjkuju punije usne, uži struk, bujnije grudi i obliju stražnjicu...

Ali, je li na kraju dana to zaista ono što njih najviše privlači kod žena?

Evo rezultata ankete i sigurno ćete biti iznenađeni redoslijedom najseksepilnijih dijelova tijela jedne žene:

Oči - ovo je bilo veliko iznenađenje, s obzirom na to da bi očigledan izbor bile grudi ili zadnjica. Međutim, muškarci su kao najseksepilniji dio ženskog tijela izabrali oči, jer ma kakav njihov ukus bio kada su grudi, kosa, noge ili zadnjica u pitanju, jedan seksi ženski pogled ih uvijek razoruža.

Grudi i stražnjica - dva najočiglednija izbora muškog spola. Skoro da nema muškarca na svijetu koji ne voli dubok ženski dekolte i zategnutu stražnjicu. Iako je ustaljeno mišljenje da muškarci vole velike grudi, većina njih je u anketi odgovorila da preferiraju grudi srednje veličine, ali su kod zadnjice stražnjice - što veća, to bolje.

Usne - što su punije to je bolje. Usne su uvek među najseksepilnijim dijelovima ženskog tijela.

Osmijeh - mnogi muškarci priznaju da ne mogu odoljeti lijepoj ženi s divnim osmjehom. To je po njima zapravo najjače žensko oružje.

Kosa - kosa je po definiciji sinonim za ljepotu. Ali svaki muškarac preferira drugu boju - neki vole plavuše, neki brinete, dok se neki opredjeljuju za vatrenu boju kose. Kraća, dugačka, ravna ili lokne, kosa je oduvek bila dio kojim su žene muškarce dovodile do ludila.

Leđa - leđa koja se naziru ispod haljine s dubokim izrezom izluđuju muškarce. Zato savjetuju damama da što češće posežu za stvarima visoko na policama i izvijaju svoja leđa ako žele privući suprotni spol.

Stopala - stopala najčešće nisu prva stvar koja vam padne na pamet kada pomislite na seksepil, ali mnogim muškarcima je upravo ovaj dio ženskog tijela najprivlačniji. Naročito ako su nokti nalakirani u neku lijepu nijansu. Tako bar oni kažu.

21.03.2021. 21:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    22.03.2021. 10:32
    grudi straznjica:)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh