« Seks
objavljeno prije 4 mjeseca i 4 dana
HE HE

Što je muškarcima najvažnije u seksu?

Neke žene se žale kako je muškarcima bitan samo njihov užitak i ne brinu se hoće li i žena doživjeti vrhunac

Žele pomoći :)
Žele pomoći :) (Arhiva)
Više o

seks

,

orgazam

,

muškarci

Muškarci tijekom seksa postižu orgazam u 95 posto slučajeva, dok kod žena taj postotak iznosi od 50 do 70 posto.

Istovremeno, neke žene se žale kako je muškarcima bitan samo njihov užitak i ne brinu se hoće li i žena doživjeti vrhunac. No, istina je drugačija. Iako, naravno, postoje mušarci koje nije briga je li žena uživala u seksu, većini ih je itekako stalo.

Novinar Michael Castleman koji već više od 40 godina odgovara na pitanja o seksu, kaže da pitanje koje mu postavljaju mnogi muškarci glasi - kako da pomognem svojoj partnerici da doživi orgazam? 

Osim toga, zabrinutost muškaraca oko vlastitih problema kako što su preuranjena ejakulacija ili veličina spolnog organa, dijelom proizlazi iz vjerovanja da njihovi problemi utječu na užitak njihovih partnerica.

Istina je da ti i slični problemi imaju puno manje veze sa seksualnim zadovoljstvom žena nego to muškarci vjeruju.

Partneru ili partnerici možete olakšati proces, ali bez njihove želje i volje neće biti ničega. Zato se nemojte sramiti razgovarati o seksu i pitati vašeg partnera što mu odgovara, ali i izraziti svoje želje.

Također, jednako kao što je ženski orgazam ključan za muškarčevo seksualno samopouzdanje, to isto samopouzdanje i kod mnogih žena ovisi o muškom orgazmu.

Njemački istraživači ispitali su 240 žena o orgazmu, a njih više od pola ocijenilo je da je užitak partnera vrlo važan da i one budu zadovoljne.

30.11.2019. 20:02:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    01.12.2019. 09:43
    orgazam izadnjih par minuta
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh