« Seks
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
ZANIMLJIVO

Što je muškarcima draže od seksa?

Naravno da bi većina žena iz prve ispalila - nogomet, pivo ili nešto slično, no

Muškarci se obožavaju - maziti
Muškarci se obožavaju - maziti (Arhiva)
Više o

seks

,

muškarci

,

maženje

Muškarcima je samo seks na pameti ... koliko ste to puta čuli? Vjerojatno ne bi mogli niti prebrojati, a kad bi vas netko pitao što je muškarcima ipak draže od seksa, odgovori bi mogli biti u rasponu od sporta do pive s frendovima - i to je to.

No, griješite, tvrde seksualni terapeuti koji imaju potpuno drugačiju sliku od muškarcima - naime, oni im se povjeravaju, pokušavajući riješiti neke svoje probleme i pritom priznaju što im je u životu potrebno, a što baš i ne ...

Steve Horsmon jedan je od takvih terapeuta koji tvrdi - muškarci ne žele samo seks, njima je od hopa-cupa u krevetu puno važnija jedna stvar koju žene nikad ne bi očekivale ... maženje!

Štoviše, on je vrlo precizan - muškarcima je najdraža stvar na svijetu nježan dodir praćen verbalnim ili neverbalnim odobravanjem, vjerovali ili ne.

No, kad malo razmislite, shvatit ćete da i muškarci stalno traže potvrdu svoje vrijednosti i važnosti, žele pripadati nekome i to tako da je to jasno vidljivo, pa kad to sve zbrojim, maženje uz par komplimenata stvarno postaje najvažnija stvar na svijetu za muški rod.

Zanimljivo, nije li?

01.09.2016. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh