« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 10 mjeseci i 16 dana
HE HE

Što izbjegavati ako želite skinuti šlauf oko trbuha?

Izbacite li šećer iz prehrane, jednim udarcem ćete ubiti dvije muhe - rjeđe ćete biti gladni, jest će vam se zdravija hrana i salo oko struka će se otopiti

Pripremite se za ljeto :)
Pripremite se za ljeto :) (Arhiva)
Više o

zdrava hrana

,

deklaracije

Skidanje masnih naslaga do ljeta ultimativni je imperativ svakoj osobi koja drži do sebe na društvenim mrežama... iako bi trebao biti jednako važan svima...

No, eto, da se prilagodimo dobu - ako želite pozirati s ravnim trbuhom bez sala, evo što trebate napraviti....

Izbjegavajte ove sastojke - kada kupujete namirnice, obratite pozornost na deklaraciju i izbjegavajte sve one koje sadrže trans-masti. Ima ih u margarinu, pekarskim proizvodima, slatkišima, keksima, ekstraprocesuirana hrana. Izbjegavajte namirnice koje sadrže hidrogenizirana ulja. 

Izbjegavajte šećer - istraživanja pokazuju da konzumiranje šećera dovodi do povećanog skladištenja masti u području trbuha. Dolazi do otpornosti na inzulin, a on blokira leptin - hormon koji nam signalizira kada smo siti. Zbog toga ćemo imati veću potrebu za hranom. Izbacite li šećer iz prehrane, jednim udarcem ćete ubiti dvije muhe - rjeđe ćete biti gladni, jest će vam se zdravija hrana i salo oko struka će se otopiti.

Pazite što pijete - iz prehrane treba izbaciti gazirana pića, kupovne ledene čajeve i "voćne" sokove jer su prepuni šećera i konzervansa. To je najjednostavniji način da se riješite kalorija. Pijte vodu i svježe cijeđene sokove.

07.04.2019. 11:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh