« Žene
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
"SITNICE"

Što dovodi do svađa s partnerom?

Svađe u vezi su (ili bi barem trebale biti) normalna stvar u svakom odnosu, no to je slučaj samo kad možete držati svoje ponašanje pod kontrolom

Svađajte se, ali s mjerom
Svađajte se, ali s mjerom (Shutterstock)
Više o

veza

,

partner

,

svađe

,

uzroci

Svađe mogu biti vrlo konstruktivan i dobar način rješavanja problema u vezi, no jednako tako i onaj toksični sastojak koji će na kraju uništiti vezu, a krivac su .- loše navike.

Nametljivost - ako baš uvijek i svugje on mora dobivati vaše poruke svakih par minuta i jednostavno ga ne puštate od sebe, a niti na miru, to će prije ili kasnije uzrokovati otpor kod njega i natjerati ga da dobro razmisli zašto je uopće s vama ... a ne brinite, to ćete uskoro i čuti u svađi.

Pasivna agresivnost - muškarci ne mogu, ponavljamo, ne mogu čitati misli, a nisu baš previše vični ni raznoraznim hintovima, uvijenim izlaganjima i skrivenim značenjima. Ukratko, ako mu želite nešto reći, recite to otvoreno, a ako svaki put očekujete da on pogodi u čemu je problem, postat ćete pasivno agresivni i otjerati ga od sebe takvim ponašanjem.

Pretpostavljanje - zaboravite na njih, iako je ženska intuicija dokazana stvar koja vrlo često radi bez greške. No, vratimo se korak unazad - ako vas nešto zanima, pitajte ga izravno, ako nešto sumnjate, suočite ga s tim - jedino ćete tako doći do nekog utemeljenog zaključka. I, u najvećem broju slučajeva, izbjeći gomilu problema. 

Dakle, ove tri loše navike bilo bi dobro izbaciti ...

21.06.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh