« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci
H2O

Što će uspješno spriječiti nastanak bora

Kako godine prolaze, većina ljudi dobije bore, no postoji nešto čime ih možete ublažiti

Voda čini čuda za kožu
Voda čini čuda za kožu (Dreamstime)
Više o

voda

,

zdrav život

,

kreme protiv bora

Zdrav život koji podrazumijeva dovoljno sna i najmanje 1,5 litre vode dnevno prva je linija obrane od bora, po pisanju njemačkog časopisa za zaštitu potrošača Test.

Pušenje i ultraljubičasto svjetlo mogu oštetiti elastičnost kože. a zdrava prehrana s puno voća i povrća također će pomoći u kontroli bora.

Pravilna njega kože lica također je jako važna da bi ona izgledala mlado. Korištenjem aloe vere, primjerice, koža postaje meka. Drugi korisni proizvodi za njegu kože oni su koji sadrže pšenicu ili gavez koji sadrže alantoin.

Prirodna ulja poput arganova, bademova i jojobe također osiguravaju dodatnu vlagu. Ako to ne bude dovoljno, možete posegnuti za hijaluronskom kiselinom, koja pomaže koži da zadrži vlagu i u nekim se slučajevima može aplicirati injekcijama.

Kreme protiv starenja nisu posebice učinkovite, ističe list, koji je testirao devet takvih proizvoda na 270 žena kroz četiri tjedna, ujutro i navečer na samo jednoj strani njihovih lica, dok su na drugoj korištene obične vlažne kreme. Obje strane lica fotografirali su prije i poslije testiranja. Rezultati su pokazali da kreme protiv starenja nemaju nikakav poseban učinak.

10.01.2016. 18:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh