« Iza ogledala
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
HMM ...

Stiže li Nibiru zajedno s kometom ISON?

ISON golica maštu astronoma i teoretičara zavjera duže vrijeme, a na njegovom se putu prema nama stalno događaju čudne stvari

Timelapse pokazuje da objekti lete u istom smjeru
Timelapse pokazuje da objekti lete u istom smjeru (Screenshot YouTube)
Više o

teorije zavjere

,

komet

,

Nibiru

,

Planet X

,

ISON

ISON je jedan od onih kometa koji se počnu spominjati i svakih mjesec-dva ponovno dospijevaju na naslovnice s novim teorijama što će se s njima dogoditi. 

Već je nekoliko puta predstavljao opasnost za Zemlju, pa nije, pa ćemo ga vidjeti golim okom kako prolazi kraj Zemlje i donosi velike promjene.

Tijekom većeg dijela ljeta Sunce je zaklanjalo ISON, koji je ponovno postao vidljiv polovinom kolovoza, no bitno manje svijetao nego što je trebao biti.

Sada snimke pokazuju jednu jako zanimljivu stvar - ISON ima prijatelja koji leti usporedno s njim, i nije trebalo dugo da se pojave teorije zavjere da je to zapravo Nibiru ili Planet X, Zemljin zli brat blizanac koji stiže uništiti našu planetu.

Kako god bilo, kraj ISON-a nešto leti, snimke to potvrđuju, a morat ćemo pričekati još jedno dva mjeseca da vidimo što se zapravo događa:

26.09.2013. 11:29:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  Astrobobo
  27.09.2013. 09:30
  Senzacionalistička glupost. U Sunčevom sustavu postoje deseci tisuća asteroida i nije neobično da se neki od njih nađu u blizini kometa. Da znamo točno vrijeme snimanja, znali bi i koji je to objekt. Iako je snimka manipulirana, što se vidi po boji i izduženim zvijezdama, jasno je da se asteroid giba brže i putanjom koja je drukčija od ISONa. Također, komet ISON je u dometu snimanja amaterskom opremom (snimke možete vidjeti na mom webu) te bi astronomi amateri bili prvi koji bi otkrili da "nešto putuje" zajedno s kometom. Ovakve "vijesti" zaista su neozbiljne.
 2. avatar
  NAKAMURA
  28.09.2013. 01:16
  Opet vi i Nibiru...Šta god se pojavi u svemiru vi odmah povezujete sa Nibiru..Čovjek je oduvijek obožavao privlačiti pozornost i pričati priče, izmišljati legende i mitove kako nam ne bi bilo dosadno u životu nešto kao filmovi ali polako već pretjerujete..
  Nibiru ne postoji to je običan mit izmišljotina ljudi...A čak i da postoji s koje god strane su nam do sada stizali meteoriti vi ste ih povezivali sa Nibiru što znači da nama Nibiru dolazi već godinama sa svih strana hahah..Ajde se dogovorite s koje strane dolazi taj "Nibiru".Spominjete ga ,a ne znate ni s koje strane dolazi ...
 3. avatar
  astromatičarka
  24.11.2013. 10:01
  Astrodobo, ne slažem u potpunosti s tobom. Da, ima puno asteroida u svemiru, ali ti ne znaš točno vrijeme snimanja. Onaj tko to kontrolira, zna vrijeme snimanja i sve se može zaključiti.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh