« Iza ogledala
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
TEORIJE ZAVJERE

Stiže li nam Nostradamusov crni papa, posljednji u povijesti?

Prema Sv. Malahiju, Benedikt XVI. bio je predzadnji papa, a njegov nasljednik bi, prema Nostradamusu, trebao biti posljednji, crni papa

Je li Peter Turkson posljednji papa?
Je li Peter Turkson posljednji papa? (Arhiva)
Više o

papa Benedikt XVI.

,

teorije zavjere

,

crni Papa

,

Nostradamus

,

Kardinal

,

sv. Malahije

,

posljednji papa

,

Peter Turkson

Nostradamus je prorekao crnog papu kao posljednjeg, a Sv. Malahije ga je samo označio kao Petrusa Romanusa.

Sv. Malahije je još u dvanaestom stoljeću napisao začudno precizan redoslijed papa po godinama, koji se može pratiti do današnjih dana.

Po njemu, predzadnji papa je Slavitelj maslina (Sv. Malahije davao je kodirana imena papama), a kako je grančica masline simbol benediktinskog reda, ime sadašnjeg pape Benedikt XVI lijepo se uklapa. Zadnji papa, prema sv. Malahiju, nema određenu boju kože nego samo kodno ime Petrus Romanus, što se može tumačiti rođenim ili uzetim imenom Petra.

Problem je u tome što za vrijeme stolovanja tog pape nastupa Apokalipsa, tj. taj bi papa trebao sjesti na stolac sv. Petra uzurpacijom i na kraju njegova stolovanja grad na sedam brežuljaka (više nego očito Rim) trebao bi biti uništen, a strašan Sudac trebao bi presuditi njegovim stanovnicima. Kako kod Nostradamusa također postoje stihovi koji upućuju na razaranje Rima, i to ni više ni manje nego atomskom bombom, budućnost je sve tamnija. 

Vijesti s britanskih kladionica također idu u prilog ovim teorijama, jer na dvije kladionice vode ista tri kardinala, Marc Oulet, Francis Arinze i - Ganac Peter (!?) Turkson. Prvi kardinal iz Gane  je onaj kojemu se prognozira da će postati sljedeći papa. Rođen 1948. godine, a zaređen je od 1975. godine. Bio je jedan od elektora koji su sudjelovali 2005. godine u papinskoj konklavi koja je izabrala Josepha Ratzingera za novog papu. Doduše, Nostradamusu odgovara i Arinze koji je Nigerijac ...

Sad još da riješimo problem uzurpacije. Teorije zavjere oduvijek imaju Ratzingera na piku, što kao osobu koja nije riješila problem pedofilije, što zbog njegovog života tijekom Drugog svjetskog rata. Znači, neka ucjena ljudi iz sjene, kojima odgovara Ganac kao papa nije nemoguća, štoviše ...

11.02.2013. 13:43:15
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Poki Pokemon
    11.02.2013. 23:57
    Ma neće bit ništa. Odnosno, ako i bude, nešto pooput Armagedona ili WW3, bit će to kao što su rekli poput bolova koji iznenada zahvate trudnicu.

    Najmoćnije sile će se izrokat atomskim bombama i to će bit opći overkill.

    Da ih se baci na samo 20-tak najvećih gradova ode laganini jedna petina ili četvrtina čovječanstva.

    Samo zbrojite stanovništvo u gradovima poput New Yorka, Los Angelesa, Kaira, Tokia, Ciudad de Mexica, Sao Paola, Moskve, Berlina, Bagdada, New Delhiya, Colcate (Kalkuta) Mumbaya (Bombaja), Pekinga, Moskve, Rima, Londona i sve će vam biti jasno.
  2. avatar
    ad
    12.02.2013. 00:08
    Zanimljivo...
  3. avatar
    Pero
    16.02.2013. 15:53
    Einstein: 'Ne znam čime će se voditi 3. svjetski rat, ali sam uvjeren da će se četvrti voditi kamenjem i toljagama'. Nostradamus je sve prorekao i tako će i biti (odnosno već se i događa). Poki Pokemone, nije Peking (Srbeking) nego Bei - jing, čita se bei žing.
  4. avatar
    Robertini
    08.07.2014. 13:21
    Nešto se zanimljivo događa u Iraku gdje je nakon nekih 500 godina proglašen - islamski kalifat

    Para od nafte imaju kao blata, mogu birati raketu kojom će sravnit Rim sa zemljom...

    Je li Malahije opako pogodio??
  5. avatar
    damjan2612
    15.05.2015. 11:17
    ma nostrodamo nije niš proreko jer nije nš ni zna nego prepisiva tuđe gluposti...
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh