« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
IZUM

Stiže cjepivo protiv debljanja

U slučaju da se pokaže uspješno i na ljudima, purica s mlincima i slične delicije mogu bez straha biti na meniju svaki dan

Jedna svaki dan i nema sala :)
Jedna svaki dan i nema sala :) (FreeDigitalPhotos)
Više o

debljanje

,

masna hrana

,

imunološki sustav

,

kalorična hrana

San svih izjelica je na vratima, cjepivo protiv debljanja samo što nije gotovo! Američka tvrtka Braasch Biotech krenula je u razvoj od postavke da bi za mršavljenje trebalo zavarati imunološki sustav.

Pripravak je do sada testiran na miševima kojima su dnevno davali jednu dozu cjepiva injekcijom i nakon toga ih hranili masnom i kaloričnom hranom. Nakon svega toga, miševi su u 4 dana izgubili deset posto težine. 

U slučaju da se pokaže uspješno i na ljudima, purica s mlincima i slične delicije mogu bez straha biti na meniju svaki dan, bez posljedica po vašu liniju. Znanstvenici, naravno, i dalje preporučuju zdrav način prehrane, jer premasna hrana ostavlja druge posljedice na vaše zdravlje.

Kako radi ovo čudo? Jednostavno, injekcija vara imunološki sustav i tjera ga na stvaranje antitijela protiv hormona somatostotina, koji inače proizvode mozak i probavni sustav, i koji ometa druge hormone, usporava metabolizam i deblja vas.

Znači, još malo i pred svake blagdane uzet ćemo par doza cjepiva ...

09.07.2012. 22:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh