« Hi-tech
objavljeno prije 12 godina i 10 mjeseci
NEUNIŠTIV

Stigao Sonim XP5300, mobitel za avanturiste

Sonim, proizvođač najotpornijih mobitela na svijetu predstavio je novi i napredniji uređaj – Sonim XP5300 Force

Prava mašina za avanturiste
Prava mašina za avanturiste (Movens)
Više o

mobiteli

,

Sonim

,

XP5300

Novi Sonim XP5300 Force 3G je ultra čvrst 3G UMTS mobitel dizajniran za profesionalce i avanturiste koji su izloženi najnepovoljnijim uvjetima svaki dan. S obzirom na sve
ugrađene zaštitne sustave i vodeće 3-godišnje jamstvo koje obuhvaća i mehanička oštećenja te održavanjem uređaja bez naknade za vlasnika, ovaj uređaj idealan je za ljude u pokretu.

Napravljen prema dugogodišnjem iskustvu u proizvodnji mobitela za najekstremnije uvijete, Sonimov RPS certificirani mobitel dolazi u neprobojnom kućištu. Čak i otpadne vode do 2 metra dubine nisu nikakav izazov. Kao i drugi uređaji ovog proizvođača, XP5300 Force otporan je na prašinu, vodu, udarce, vibracije,... Opremljen je 2 inčnim ekranom visoke razlučivosti koji je zaštićen 1,5 mm debelim Corning® Gorilla® staklom.

Sonim XP5300 Force 3G ima vrhunski GPS sustav sa mogućnošću preciznog praćenja lokacije uređaja, dok napredna antena prima signal i na najnedostupnijim mjestima. Unaprijeđena baterija omogućuje vlasniku do 800 sati čekanja, 26 sati rada sa GPS-om ili 24 sata razgovora. Ukoliko se pokaže potreba za fotografiranjem, 2 MP kamera sa LED bljeskalicom i digitalnim zoomom odraditi će odličan posao,a može snimati i video uratke.

Osim toga, Sonim je dodatno je poboljšao pouzdanost, brzinu i dostupnu memoriju za Java programe u paketu i kao preispitane i certificirane Java aplikacija koje su dostupne za download preko Sonim Java Manager (JAM) trgovine.

Za brzo prenošenje podataka, moguće je spajanje na Internet pomoću GPRS, EDGE i 3G UMTS
protokola. Više informacija o Sonim XP5300 Force ili drugim uređajima potražite na www.movens.com.hr.

10.08.2011. 20:24:30
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh