« Film
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
POGLEDAJTE

Stigao novi trailer za Ratove zvijezda: Posljednji Jedi

U traileru vidimo Rey kako trenira s Lukeom Skywalkerom koji joj govori da je takvu moć vidio samo jednom prije i nije ga dovoljno zastrašila

Spektakl dolazi
Spektakl dolazi (Arhiva)

Nakon što je teaser trailer za osmu epizodu franšize Star Wars, objavljen još u travnju, pokazao samo jedan kadar iz filma, zagolicao maštu i ostavio mjesta brojnim nagađanjima, prvi je trailer dočekan s velikim uzbuđenjem i nadom da će pokazati ipak malo više.

Tako se i dogodilo pa je stoga i sam redatelj filma Rian Johnson nedavno na Twitteru upozorio najzagriženije fanove da se suzdrže od gledanja trailera kako bi sačuvali sva iznenađenja koja film donosi.

U traileru vidimo Rey kako trenira s Lukeom Skywalkerom koji joj govori da je takvu moć vidio samo jednom prije i nije ga dovoljno zastrašila. „Sad me straši!", dodaje. U sljedećem kadru je Kylo Ren koji se u svojoj letjelici sprema razoriti svemirski brod u kojem je njegova majka. Poe i Finn prikazani su u žaru borbe prvotiv Prvog poretka, a na kraju je opet prikazana Rey najprije kako je muči vrhovni vođa Snoke, a onda zajedno s Kylom Renom kojem govori da joj je potreban netko tko će joj pokazati mjesto u svemu tome, a Kylo joj potom pruža ruku.

U prethodnoj epizodi, Ratovi zvijezda: Sila se budi (2015), Rey je tek kročila u širi svijet, a u  novom poglavlju sage nastavlja svoje epsko putovanje u društvu Finna, Poea i Lukea Skywalkera. Ovi junaci pridružuju segalaktičkim legendama u epskoj pustolovini koja otkriva vjekovne zagonetke Sile i donosi šokantna otkrića vezana za prošlost.

Osmu epizodu vječite borbe između dobra i zla, Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi, pogledajte od 14. prosinca 2017. u svim hrvatskim kinima. Jedno je sigurno - akcije i iznenađenja neće nedostajati!

17.10.2017. 15:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh