« Film
objavljeno prije 6 godina i 6 mjeseci
DOĐITE!

KOZa u četvrtak bit će prava strava!

Horor izdanje našeg kviza pozabavit će se filmovima, knjigama, televizijskim serijama i pričama iz stvarnog života od kojih nam se ledi krv u žilama

KOZa za ljubitelje horora
KOZa za ljubitelje horora (FAK)
Više o

horor filmovi

,

kviz KOZa

četvrtak, 26. listopada, s početkom u 19 sati u zagrebačkom ćemo klubu Metropolis (Avenija Dubrovnik 10) po prvi put odigrati jednu novu vrstu kviza - i STRAŠNO je dobra!

Sve kvizoljupce i KOZomane pozivamo da nam se pridruže na KOZi posvećenoj stravi i užasu. Ovo horor izdanje našeg kviza pozabavit će se filmovima, knjigama, televizijskim serijama i pričama iz stvarnog života od kojih nam se ledi krv u žilama.

Smatrate li se velikim poznavateljem horora, volite li večer provesti grickajući nokte ispred kakvog kvalitetnog slashera ili jednostavno uživate u kvizovima, na ovu kvizašku feštu strave i užasa morate doći.

Svaka ekipa može se sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe, a sudjelovanje se naplaćuje 20 kuna po članu ili članici ekipe. S obzirom na ograničen broj mjesta u Metropolisu ohrabrujemo vas da svoje timove prijavite što je prije moguće, i to putem ovog linka:

PRIJAVA ZA KOZu: STRAVA I UŽAS EDITION

Kviz, koji će se sastojati od više od stotinu pitanja, vodit će stand-up meštar Goran Vugrinec Goc, koji će pravu atmosferu strave i užasa upotpuniti svojim horor čitanjem stranih imena!

Strašan nagradni fond omogućili su naši vjerni sponzori. Uz glavnog pokrovitelja kviza Staropramen, tu je i Room Escape by Fox in a BoxThe Red Apple PubHBO, Miss DonutContinental FilmTehnički muzej Nikola TeslaLoko prirodna kozmetikaStrip centar Tino, i mnogi drugi.

U dogovoru sa Staropramenom, ovo će se pivo na kvizu točiti po nevjerojatnoj cijeni od samo 10 kuna za pola litre točenog, a na ulazu će vas ponovno dočekati i naša rakija dobrodošlice.

Pridružite nam se u četvrtak na kvizu od kojeg će vam se dići kako raspoloženje, tako i kosa na glavi!

18.10.2017. 15:46:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh