« Život
objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci
BLACK FRIDAY

Stigao je Black Friday, svratite na kuplio.hr

Vrijeme je popusta i kupovine prije blagdanskih shoppinga, a sad imamo stvarno vrhunske stvari

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

popusti

,

Black Friday

,

kuplio.hr

Black Friday je u Hrvatskoj relativno nova stvar - znamo dobro da je to nekad bio stvarno jedan dan kupovanja po sniženim cijenama, no takva je praksa postala rastezljivija i sve više trgovina shvaća Black Friday kao dane, čak i tjedne tijekom kojih se može nabaviti stvarno povoljne stvari, gotovo od igle do lokomotive...

Jedna od najboljih online trgovina u tom segmentu je kuplio.hr, dobro opremljena popustima svih vrsta, od elektroničke opreme do raznih popusta na opremu za kampiranje ili trekking.

Naravno, ne zaboravite jednu jako važnu stvar - bliže se blagdani, a najpametniji kupuju na vrijeme jer su mirni i uživaju u blagdanima dok se ostatak ljudi muči s time što bi trebali kupiti svojim najmilijima.

Trgovina koju često posjećujemo i sami je Electronic star, mjesto na kojem možemo sufrati satima i tražiti ono što nam stvarno treba, i to po odličnoj cijeni koja je sada još i bolja - za vas imamo Electronic star kupon kojim će vam kupovina biti povoljnija čak i do 70%!

Kao što rekosmo, treba samo tražiti što vam je najkorisnije, pa tako recimo aparat za kavu je mnogima nedosanjan san jer su obično prilično visoke cijene, no uz ovaj kupon bit će vam bitno jefiniji i možda je baš taj poklon koji će nekome od vaših bližnjih biti najbolji na svijetu.

Foreo je sjajna marka proizvoda koji se baziraju na njezi lica i vjerujemo da bi dobar dio muškaraca napravio nešto lijepo i dobro za svoju dragu - e, upravo ste i opet na pravom mjestu, jer će Foreo kod za popust učiniti vaš poklon još malo bogatijim i boljim. Matematika je jednostavna - bolji popust, više kupite onoga što želite pokloniti.

Sve u svemu, pogledajte osim ova dva kupona za popuste i prosurfajte kuplio.hr, naći ćete stvarno sigurno nešto i za sebe, a ako budete stvarno uporni, vjerojatno ćete kupiti sve poklone koje želite darovati svojoj obitelji i prijateljima!

08.11.2022. 15:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh