« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
KOSTOLOMAC U AKCIJI

Steven Seagal postaje savjetnik kostarikanske policije

Seagal će, sudeći prema izjavama iz ministarstva vanjskih poslova Kostarike, postati počasni član policijske službe

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

policija

,

Kostarika

,

Cinober

Holivudska borilačka superzvijezda Steven Seagal susreo se s vodećim kostarikanskim policijskim službenikom kako bi raspravili metode treniranja lokalnih policajaca.

Segal će, sudeći prema izjavama iz ministarstva vanjskih poslova spomenute države, postati počasni član policijske službe. „Steven Seagal je zatražio sastanak", stoji u priopćenju Ministarstva. „Raspravljali smo o strateškoj suradnji koju bi mogli uspostaviti na području treniranja naših specijalnih postrojbi za akciju, osobnu zaštitu obranu i ostale aspekte vezane za obranu."

Seagal, 59-godišnji glumac i stručnjak u borilačkim vještinama, „pokazao je zanimanje za dobivanje statusa počasnog člana kostarikanske federalne policije", dodaje se u priopćenju. Segal je glumio u nekoliko holivudskih akcijskih filmova, ali pored toga svoje borilačko umijeće koristi i ulozi rezervnog zamjenika šefa Šerifskog ureda iz Jefferson Parisha iz Louisiane. Godine 2009. Njegovo službovanje u tom gradići pretočeno je u televizijski reality show.

Glumac je usput posjetio i ministra vanjskih poslova Renea Castra s kojim je također razgovarao o pitanjima sigurnosti.

06.06.2010. 12:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh