« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
GENIJALKA

Kim Verson pobijedila na Hrvatska traži zvijezdu

VIDEO - Pogledajte kako se već od samog početka moglo naslutiti tko će pobijediti

Kim Verson Hrvatska traži zvijezdu
Kim Verson Hrvatska traži zvijezdu (RTL)
Više o

Hrvatska traži zvijezdu

,

staračka dalekovidnost

,

laserska operacija očiju

Završna live emisija Hrvatska traži zvijezdu donijela je (očekivanu) pobjednicu. Sitna djevojka snažnog glasa, Kim Verson, odgovorila je na sve zahtjeve svakotjednog pojavljivanja pred publikom i otpjevala svoje dionice kao da se time bavi čitav život.

Bitka s Vilibaldom Kovačem bila je ravnopravna do zadnjeg trenutka, rezultati koji su se pojavljivali na ekranu u početku su pokazivali gotovo jednake brojke, da bi se do kraja emisije pobjednica odvojila na razliku od 10%.

Kim Verson oduševila je i publiku i žiri već svojim prvim pojavljivanjem. Poslovično suzdržani Fox gledao je u nevjerici, a Tony Cetinski se digao i poljubio joj ruku. Komplimenti su dolazili sa svih strana, a emisija je dobila svog prvog favorita.

Podsjetimo se prvog nastupa:

Početak

Iz emisije u emisiju opravdavala je status, stječući sve više fanova i sve bolje kritike žirija. No, kad su počele live emisije stigli su i prvi problemi i sumnje može li se mlada šesnaestogodišnjakinja nositi s pritiskom koji su nametnuli mediji. Prve zamjerke žirija su je rasplakale, pjevala je i bolesna, no uporno je išla dalje.

Završni nastup bio je prilično impresivan, a kao pjesmu koju najviše voli odabrala je upravo prvu koja joj je donijela instant-slavu.

Što će biti dalje, ostaje na ekipi muzičara koju je RTL okupio kako bi pobjednik showa snimio prvi album. Nadamo se da prvi album neće sadržavati pjesmice primjerenije Jasni Zlokić i pjevačicama njene generacije kao što smo nažalost mogli čuti izvedbom pjesme koju je žiri izabrao za kandidate.

05.06.2010. 10:40:59
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh