« Žene
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
EHH

Stereotipi o ženama koji su zapravo točni

Naravno da svi mrzimo stereotipe i trpanje u isti koš s gomilom drugih ljudi, no ovi o ženama stvarno su istiniti

Da, žene dijele sve s prijateljicama
Da, žene dijele sve s prijateljicama (Arhiva)
Više o

žene

,

stereotipi

,

stereotipi o ženama

Stereotipi su jednako loši kao i mitovi - daju lažnu sliku o nečemu. No, kad su žene u pitanju, neke stvari su jednostavno točne, ma koliko one željele ponekad dokazati suprotno. Tako je neprijeporno da su žene osjetljive, iako se protiv ovog stereotipa najviše bune. No, možete biti samosvjesne i sposobne rješavati svoje probleme, ali ipak imate osjetljivu stranu.

Žene, također, vole puno razgovarati, dijeliti ideje ili samo razmjenjivati neke informacije. Iako trač nije nužno povezan s tim, kako se lako i brzo prelazi s teme na temu, nema dvojbe da će uskoro neka prijateljica biti na tapeti.

>> Što žene frustrira kod muškaraca >>

Žene su emotivne, jer bez obzira na svo planiranje i razmišljanje, uvijek se vežu za neke stvari ili ljude, čak i protiv svoje volje. No, nema straha - emotivnost je puno više snaga nego mana, jer na svijetu treba biti jedan spol koji je sposoban uvijek suosjećati sa slabijima.

>> Kako se ponaša savršena žena >>

Da, svaka žena ima prijateljicu kojoj govori sve. To je jedna od najčešćih laži koje žene serviraju muškarcima - da nešto nisu rekle prijateljici. Jesu. U 99.9 posto slučajeva. Isprika ide za onih 0.01 posto koje to stvarno ne rade.

Za kraj, kad je žena uznemirena i razdražena, utjehu traži u hrani. Po mogućnosti sladoledu, čokoladi ili nečem drugom slatkom. I to je to. Ostali stereotipi uglavnom su pogrešni.

24.07.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh