« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
Kurir ponovo udara

Srpski tabloid tvrdi: Sanader i Jandroković su homoseksualci!

"Je li Ivo gay?" pita se srpski tabloid Kurir, te tvrdi kako hrvatski mediji već godinama bruje o navodnoj homoseksualnosti premijera.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Ivo Sanader

,

homoseksualci

,

Gordan Jandroković

,

Kurir

Uz spominjanje već prijašnjih navoda, koje nazivaju senzacionalnim otkrićem, a radi se o tvrdnjama kako hrvatski premijer ima AIDS koji je zaradio družeći se s muškarcima mlađim od sebe, srpski tabloid Kurir ide i dalje te propituje sklonosti Sanadera i ministra Jandrokovića za koje tvrde da su homoseksualne. Ne treba dodatno objašnjavati da tezu o AIDS-u argumentiraju nedavnim Sanaderovim odlaskom s vlasti.

List piše da je među prvima na Sanaderovu gay orijentaciju aludirao novinar Večernjeg lista Arsen Oremović, koji je zbog samo jedne rečenice u svojoj kolumni gdje je nagovijestio da premijer voli muškarce, ekspresno dobio otkaz.  Uz njega je jedini koji se odvažio da otvorenije pita premijera je li homosekusalac voditelj emisije ˝Nedeljom u dva˝ Aleksandar Stanković. Mnogima nije promaklo da nije odlučno negirao da ne pripada svijetu homoseksualaca.

Kurir dalje navodi kako se krajem devedesetih nekoliko Sanaderovih oponenata udružilo u ˝prokazivanju˝ njegovih seksualnih sklonosti tadašnjem šefu stranke, pokojnom Franji Tuđmanu. Za to im je poslužio video-snimak Sanadera i jednog mladog zagrebačkog homoseksualca, nakon zajednički provedene noći u zagrebačkom hotelu Sheraton. Snimku je, navodno, vidjelo i nekoliko stranih novinara, dok replike kompromitujućeg videa posjeduje i nekoliko osoba iz političkog života i obaveštajnog miljea.

Da je Sanader i u vladi imao društvo za ovakve sklonosti nagađaju mnogobrojni komentari na hrvatskim forumima, na kojima više nego jasno i ministra vanjskih poslova Gordana Jandrokovića označavaju kao homoseksualca. Jedan od razloga za to je i činjenica da se hrvatski šef diplomacije hvalio kako ima pristup Sanaderovim VIP prostorijama, piše Kurir.

27.08.2009. 12:44:01
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    DemolitionMan
    27.08.2009. 21:10
    Pa ako već i nisu homoseksualci, svakako su teške pederčine!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh