« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
SJAJNA PROMOCIJA

Srpski novinari u Dubrovniku stječu turističke dojmove

Za četverodnevna boravka na dubrovačkom području njima će biti predstavljena županijska i dubrovačka turistička ponuda, a posjetit će i nekoliko hotelskih kuća te Ston i Konavle

Dubrovnik
Dubrovnik (Shutterstock)
Više o

turizam

,

Dubrovnik

,

turistička ponuda

,

srbija novinari

U organizaciji Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije i grada Dubrovnika u Dubrovniku boravi skupina od 10 novinara iz najpoznatijih medijskih kuća u Srbiji, piše Hina.

Za četverodnevna boravka na dubrovačkom području njima će biti predstavljena županijska i dubrovačka turistička ponuda, a posjetit će i nekoliko hotelskih kuća te Ston i Konavle. Danas im je u gradskoj turističkoj zajednici turističku ponudu Dubrovnika u 2011. predstavio pročelnik za turizam i poduzetništvo Milan Perić.

Povod organizacije boravka novinara iz Srbije u Dubrovniku je uvođenje izravna leta Beograd - Dubrovnik koji nakon 19 godina počinje od lipnja ove godine i potrajat će do kraja rujna četiri puta na tjedan. Ponedjeljkom i srijedom prometovat će srbijanska zrakloplovna tvrtka JAT, a petkom i nedjeljom Croatia Airlines.

Prošle godine u Dubrovniku je boravilo oko 3000 gostiju iz Srbije koji su ostvarili nešto više od 15 tisuća noćenja, a uvođenjem redovite zračne veze u ovoj se sezoni očekuje veći broj gostiju iz Srbije na dubrovačkom području.

13.04.2011. 22:08:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    SportMagazin
    14.04.2011. 02:21
    kao srbi ne znaju za dubrovnik strana džrava i to eheheh
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh