« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 3 godine i 8 mjeseci
SAVJETI

Sređen dom znači i sređene misli

Vjerojatno već znate za onu teoriju, koja je itekako istinita, a to je da se trebate riješiti stvari koje niste koristili više od 2 godine

Ovo sredite ;)
Ovo sredite ;) (Arhiva)
Više o

nered

,

Red

,

kaos

Ako kod vas vlada vječiti kaos i ne znate kako ga posložiti i napraviti si život ugodnijim, onda ste na pravom mjestu.

Da bi imali "čistu glavu" i misli potreban vam je i čisti prostor u kojem boravite jer ne bi vjerovali stanje u vašem domu itekako utječe na vas.

Kada u okruženju u kojem boravite vlada red, vaš um je fokusiran, a misli bistre. Uredan dom s minimalno stvari = bolji život.

Hrpa stvari

Ako muku mučite s hrpom stvari koju ne koristite, trebali bi ih se riješiti koliko god vam to teško palo. Najgore je taložiti stvari i biti sakupljač svega i svačega jer vam upravo to stvara kaos.

Vjerojatno već znate za onu teoriju, koja je itekako istinita, a to je da se trebate riješiti stvari koje niste koristili više od 2 godine.

Rješavanje stvari

Kako bi si pomogli prilikom rješavanja stvari i napokon si napravili prostora u domu savjetuje se da upotrijebite ovaj trik. Zamislite da ste u shoppingu i svaku stvar koju primite u ruke pitajte se bi li ju sada kupili. Ako je odgovor ne, znate što trebate napraviti.

Više savjeta pročitajte na portalu zenskisvijet.com

23.08.2020. 12:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Cranberry
    23.08.2020. 12:18
    Treba baciti sve sto se dugo ne koristi i čistoti redovito
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh