« Svijet
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
SLAVLJE

Srbi u BiH burno proslavili pobjedu rukometaša Srbije

Po završetku rukometne utakmice između Srbije i Hrvatske potpuno je blokirana središnja banjalučka prometnica s kolonom vozila i srpskim zastavama

Fotografija vijesti
Više o

Europsko prvenstvo u rukometu

,

Hrvatska Srbija

,

europsko rukometno prvenstvo

Pobjedu Srbije nad Hrvatskom u polufinalu Europskog rukometnog prvenstva sinoć su burno proslavili i navijači diljem Republike Srpske, a u Mostaru su i pretučena dva srpska mladića iz Nevesinja, prenosi Hina.

Više tisuća Banjolučana izašlo je u petak navečer na ulice toga grada i proslavilo uspjeh srbijanskih rukometaša, vaterpolista i tenisača s ulaskom u finale velikih natjecanja. Po završetku rukometne utakmice između Srbije i Hrvatske potpuno je blokirana središnja banjalučka prometnica s kolonom vozila i srpskim zastavama.

Nije bilo izgreda po izvješću tamošnje policije, navode mediji. Istodobno u središtu Mostara više nepoznatih osoba pretuklo je dvojicu srpskih mladića iz Nevesinja.

Dvojicu mladića za koje je policija navela inicijale M.Š. (1985.) i M.V. (1987.) napali su palicama na prometnici Bulevar nepoznati huligani dok su se nalazili u osobnom vozilu. Zadobili su ozljede glave te im je pružena liječnička pomoć u Centru urgentne medicine Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru. Iz policije u Mostaru su izvijestili da istražuju okolnosti ovoga izgreda.

28.01.2012. 16:05:13
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh