« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
PRIPAZITE

Spriječite posljedice fotostarenja

Sunčanje za sobom povlači i problem isušivanja kože, fotostarenje, melanom, a rezultat su prijevremene bore, tanka i suha koža

Fotostarenje može zahvatiti i vas
Fotostarenje može zahvatiti i vas (Olival)
Više o

sunčanje

,

zaštita od sunca

,

fotostarenje

Izlaganje kože suncu donosi sa sobom određene prednosti kao što je lijep i preplanuo ten, potenciranje stvaranja vitamina D, ali za sobom povlači i problem isušivanja kože, fotostarenje, melanom, a rezultat su prijevremene bore, tanka i suha koža. Posljedice su vidljive na koži cijelog tijela, ali ipak najviše na koži lica, vrata i dekoltea. Stoga je te izloženije dijelove tijela potrebno osobito štititi, prije, za vrijeme, ali i nakon izlaganja suncu.

Najveću pažnju poklonite zaštiti naizloženijih dijelova tijela!

Olival Sun Stick SPF 50 namijenjen je upravo zaštiti kože najizloženijih dijelova tijela. Osim u vrijeme ljetnih vrućina, idealan je pratitelj kod različitih sportskih aktivnosti kao što je plivanje, biciklizam, planinarenje, bicikliranje, tenis i skijanje, kada je lice najviše izloženo suncu.

Praktičnog pakiranja izvrstan je suputnik u svakoj torbici, pri ruci za omiljeno druženje na terasi s prijateljicama, a jedan je i od rijetkih proizvoda pogodan za zaštitu tetovaža ili sličnih dijelova kože koji iziskuju posebnu njegu i pažnju.

Dodatnu brigu posvetite regeneraciji iziritirane kože!

Nakon izlaganja suncu, iziritiranu kožu je potrebno umiriti i kvalitetno nahraniti. Olival SunSOS losion smanjuje iritaciju, regenerira i njeguje kožu, čineći ju ujedno mekom i svilenkastom.

Ovaj losion s dodatno pojačanim efektom hlađenja, koži izvrgnutoj sunčevim zrakama pruža trenutačno olakšanje dok ju sadržana aloa vera i pantenol dodatno umiruju, a ekstra djevičansko maslinovo ulje i kakao maslac dubinski hrane produžujući efekt postignute preplanule boje.

www.olival.hr

18.07.2017. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh