« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
NYE Party u Zadru

Spektakularni novogodišnji party uz Davida Moralesa na Višnjiku

Ulaznice po cijeni od 300 kuna već su od danas u prodaji. Ograničen broj VIP ulaznica (300 komada) po cijeni od 750 kuna u prodaju kreće 1. listopada

Fotografija vijesti
Više o

David Morales

,

dvorana Višnjik

,

NYE Party

Najveći novogodišnji spektakl u jugoistočnoj Europi, kako su ga najavili organizatori na jutrošnjoj konferenciji za novinare, dogodit će se 31. prosinca u ŠC Višnjik, gdje će u velikoj dvorani nastupiti svjetski poznat house DJ David Morales.

Party, koji će uz velik broj Zadrana, privući i posjetitelje izvan Zadra ali i Hrvatske, predstavili su zamjenik direktora ŠC Višnjik Mirko Sičić, Željko Petreša iz agencije Leon Trade, te producent koncerta Zdravko Gojanović.

Osim velike dvorane, u kojoj će uz vrhunske zvučne i vizualne efekte,glazbu puštati David Morales, te hrvatski DJ-i Stipe, Bush i Fera, posjetitelje očekuje još jedan 'floor' - u bočnoj dvorani br. 3, u kojoj će nešto 'tvrđi' techno puštati također poznati hrvatski DJ-i Pero Fullhouse, Ivan Komlinović, Eddy C, Liquid i E66Y. 

Ulaznice po cijeni od 300 kuna već su od danas u prodaji, a mogu se kupiti u agenciji 'Aquarius', te 'Diesel storeu' u Zadru ili putem interneta na www.eventim.hr. Na bosanskom tržištu ulaznice se mogu pronaći na www.kupikartu.ba. Od 1. prosinca cijena će iznositi 400 kuna.

U prodaju će biti pušteno oko 4 i pol tisuće ulaznica, koje će, uz vrhunski glazbeni doživljaj, publici omogućiti i konzumaciju pića tijekom večeri, kazali su organizatori.

Ograničen broj VIP ulaznica (300 komada) po cijeni od 750 kuna u prodaju kreće 1. listopada, a privilegije koje one donose su VIP loža pored Moralesove pozornice, te neograničena konzumacija jela i pića u VIP salonu pored lože.

Više informacija možete pronaći na službenoj stranici www.morales-zadar.com , gdje možete pogledati i video isječak kojim Morales poziva publiku u Zadar. (ezadar.hr)

 

16.12.2009. 13:24:33
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh