« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
nagrade

Hrvatski festivali najbolji u Europi?

Ostao je još samo jedan dan da cijeloj Europi pošaljemo poruku da su festivali u Hrvatskoj i Srbiji ipak najbolji.

Fotografija vijesti
Više o

Exit

,

Hartera

,

INmusic festival

,

festivali

,

glasanje

Pozivamo vas da glasujete za Exit, T-Mobile INmusic festival i Harteru te na taj način doprinesete da pozitivna slika o festivalima i glazbenoj sceni na ovom prostoru obiđe svijet.

U okviru European Festival Awards, dodjele nagrada koja se organizira prvi put ove godine, Exit je nominiran za Best Major Festival, T-Mobile INmusic festival za Best Medium Sized Festival, a Hartera za Best Small Festival.

Svatko tko sudjeluje u glasovanju potencijalni je dobitnik ulaznica za festivale pobjednike. Prvi krug glasovanja završava se 16. prosinca, drugi 30. prosinca, a tko su pobjednici saznat ćemo na dodjeli nagrada 13. siječnja u Nizozemskoj.

U prvom krugu, do 16. prosinca, festivali se natječu u kategorijama Best Major, Medium Sized, Small i New Festival, dok će u drugom krugu biti omogućeno glasovanje i u kategorijama Best European Festival Line-Up, Best Artist Newcomer, Best Headline Artist i Anthem Of The Year.

Virtual Festivals Europe, prvi online portal za organizatore europskih festivala i njihovu publiku, u suradnji s Yourope, europskom asocijacijom 56 najvećih festivala u Europi, po ugledu na UK Festival Awards, organizira ove godine po prvi put dodjelu nagrada za najbolje Europske festivale. U okviru UK Festival Awards sve kategorije, kao i cijela dodjela, rezervirani su, kako i naziv kaže za britanske festivale, a ostali festivali nominirani su u jednoj specijalnoj kategoriji. Ovoga puta za nagrade se ravnopravno bore u nekoliko različitih kategorija svi važni i veliki festivali iz Europe.

Glasati možete ovdje!

15.12.2009. 23:52:14
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh