« Seks
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
BEZ OGRANIČENJA

Spavala je s više od 5000 muškaraca

25-godišnja Britanka tvrdi kako je spavala s 5000 muškaraca od kada je izgubila nevinost, u dobi od 16 godina

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (The Sun)
Više o

seks

,

muškarci

,

promiskuitet

Nikki Lee imala je seks za jednu noć u klubovima, parkovima, kinima, na stražnjim sjedištima automobila itd. Također navodi kako je imala regularne seks vikende, kada ga je upražnjavala na plažama ili balkonima.

Detalje svih tih susreta pomno je zabilježila u svojoj maloj crvenoj knjižici, bodujući muškarce ocjenom od 1 do 10. Kozmetičarka iz Essexa objašnjava: "Stavila bi zvjezdicu pored imena muškaraca koji su bili najbolji. Kad sam navršila 18, odselila sam se od kuće, a do tada je bilo skoro 800 imena u mojoj knjižici."

Kada je navršila 21, knjižica je brojala 2289 muškaraca. "Mnogi dečki bilježe svoja iskustva, pa zašto to ne bi mogla i ja?", pita se Nikki. Ako su se muškarci zagrijali i željeli hodati s njom, dala bi im lažan broj mobitela, a rijetko kad je s istim spavala dva puta. Tijekom jednog ljetovanja na Ibizi, spavala je s 4 muškarca u jednoj noći.

"Imam samo dva pravila: nemam odnose s muškarcima koji su u vezi i prakticiram jedino siguran seks. Osim toga, sve drugo je dopušteno. Do sada sam spavala s više od 5000 muškaraca. Neki od mojih prijatelja misle kako bih trebala potražiti pomoć zbog ovisnosti o seksu. No ja u tome uživam i ne želim biti izliječena", tvrdi Nikki.

"Tehnički je moguće spavati s toliko muškaraca, no emocionalno vrlo opasno. Suzbijanje svih emocija i spavanje sa strancima može ostaviti psihološke posljedice. Ne može vidjeti gdje počinje, a gdje završava zabava", zaključuje stručnjak za seksualno ponašanje dr. Pam Spurr.

13.08.2010. 10:32:40
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh