« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci
ORHIDELIA

SPArty - harmonija užitka pred početak ljeta

Spoj uživanja i zabave, mentalnog i fizičkog, strasti i opuštanja, spa doživljaja i partija - SPArty je sve to

SPArty je oda hedonizmu
SPArty je oda hedonizmu (Alafetish)
Više o

wellness

,

SPArty

,

Wellness Orhidelia

,

After SPArty

,

najbolji wellness

Pripremite se za ljeto, napunite energiju i obnovite duh još jednim izdanjem SPArtyja koji uz beskrajnu dozu opuštanja i uživancije podrazumijeva i prvoklasnu zabavu koja će u najljepšem wellness centru u Europi, Wellnessu Orhidelia ovaj put početi nešto ranije, već 26. svibnja u 15h i trajati do 3h ujutro.

U cijenu od 33 eura na dan SPArtyja pored plesa, ljubavi i zabave uključeno je kupanje na bazenskom kompleksu Wellnessa Orhidelia, besplatno korištenje sauna i termalne vode. Kad se tako mokri potpuno opustite i prepustite čarima zavodljivog ambijenta, doživljaj možete nadopuniti na After SPArty u klubu Žafran do 6.00 sati ujutro koji se nalazi u neposrednoj blizini.

Intimnosti i ugođaju pridonosi ograničenost ovog druženje na samo 365 posjetitelja oko čijeg će se hedonizma u potpunosti pobrinuti akrobati i njihove plesne predstave te vješti barmeni koji će vas snabdijevati ljubavnim napitcima. Za glazbeni ugođaj zaduženi su ovaj put pretežno pripadnice ljepšeg spola - seksi DJane Kathy Cat, pobjednica prošlogodišnjeg natjecanja SYLD, DJane Mistine i očaravajuća Virgin Helena.

Ulaznice možete kupiti ovdje i požurite jer je broj ograničen.

Video: SPArty @ Wellness Orhidelia

www.alafetish.com

09.05.2012. 10:07:03
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh