« Kultura
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
HIT MAKERI

Spandau Ballet 27. veljače sviraju u Zagrebu!

Spandau Ballet će u zagrebačkom Domu sportova nastupati u sklopu turneje "The Reformation Tour" - METRO PORTAL IMA ULAZNICE!

(Spandau Ballet)
Više o

Spandau Ballet

,

zagreb-info

,

The Reformation Tour

Engleski hit-makeri 80-tih, Spandau Ballet, u sklopu promotivne turneje pod slikovitim nazivom "The Reformation Tour", nakon 20 godina vraćaju se na svjetsku glazbenu scenu.

Na službenoj stranici Spandau Balleta objavljeno je da povratnička turneja započinje u Beogradu 26. veljače ove godine, a dan iza toga grupa nastupa u Hrvatskoj u Velikoj dvorani Doma Sportova.

Na spomen njihovog imena, malo je onih koje neće preplaviti val nostalgije. Osamdesetih su žarili i palili diljem svijeta. Nije bilo tinejdžerice koja nije imala sobu oblijepljenu njihovim posterima, a podjednako dragi bili su i starijoj publici.

Njihov basist, Martin Kemp, uoči turneje izjavio je kako će njihovi nastupi biti nešto posebno i ustvrdio kako neće dopustiti da povratnička turneja bude "blijeda slika" Spandau Balleta već da će dati sve od sebe i napraviti posao kako valja.

Da dečki misle ozbiljno dokazao je i njihov londonski koncert, održan 20. listopada u Areni O2. Karte za njega rasprodane su za 20 minuta, a dodan je još jedan koncert na kojem se ponovila erupcija oduševljenja.

Publika također može uživati i u novom albumu "Once more" objavljenom dan prije velikog londonskog koncerta. Album sadrži sve nanovo snimljene hitove Spandau Balleta s još bogatijim zvukom.

Spandau Ballet nastupiti će u zagrebačkom Domu sportova 27. veljače. Cijene ulaznica iznose 300 kuna za tribine, a 350 za parter. Na dan koncerta ulaznice će biti 350 kuna za tribine, a 400 kuna za parter. Moguće ih je kupiti u sustavu Eventima, Tvornici kulture i Profilu Megastoreu (Bogovićeva 7).

Metro portal osigurao je za svoje vjerne čitatelje 2x1 ulaznicu za Spandau Ballet. 

15.02.2010. 13:14:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Boki
    24.02.2010. 18:05
    Zbog ne mogucnosti odlaska na koncert prodajem 2 karte za koncert. 300 dinara ispod cene, po karti.
    Karte su za TRIBINE.
    Ostavite mob. na limazmaj@yahoo.com
    Pozvacu vas. Iz Beograda sam.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh