« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci
NOVOSTI

Sonos predstavlja Beam iduće generacije

Beam (Gen 2) postavlja standard za kompaktne zvučne trake s bogatijim, sveobuhvatnijim doživljajem slušanja

Sonos Beam (Gen 2)
Sonos Beam (Gen 2) (Arhiva)
Više o

Sonos

,

Sonos Beam

Sonos danas je najavio Beam (Gen 2), novu verziju svoje kompaktne pametne zvučne trake za TV, glazbu, igre i drugo, koja je vodeća u industriji. Nova Beam traka pruža nadograđeno, sveobuhvatnije zvučno iskustvo s naglašenijom dubinom i jasnoćom, kao i podršku za Dolby Atmos. Beam (Gen 2) bit će globalno dostupan od 5. listopada po cijeni od 3799 HRK, a predbilježbe su otvorene već sada na Sonos.com. Sonos je također otkrio planove da ponudi Ultra HD i Dolby Atmos Music kasnije ove godine putem Amazon Music, dajući slušateljima mogućnost da dožive najkvalitetniju streaming glazbu i imerzivni 3D zvuk.

„Često govorimo o tome kako je 'Hollywood at Home' pravi katalizator našeg poslovanja, a Beam je odigrala veliku ulogu u tome kao jedna od najprodavanijih zvučnih traka u svojoj kategoriji", rekao je Patrick Spence, izvršni direktor Sonosa. „Uzimajući u obzir ono što smo tijekom godina naučili o vrhunskom slušanju i kućnom kinu, pronašli smo način da u Beam uvedemo nove značajke i znatno bolji zvuk, sve u istoj kompaktnoj veličini koja se pokazala iznimno popularnom među korisnicima."

Uživajte u panoramskom zvuku na najnovijoj generaciji Beam trake, sada s podrškom za Dolby Atmos

Vrijeme ne može biti bolje ususret jesenskim filmovima i emisijama koje se željno iščekuju. Novi Beam nadograđuje iskustvo kućnog kina. Kompatibilan je s više od 100 streaming usluga dostupnih u aplikaciji Sonos i obožavatelji mogu očekivati uzbudljiva poboljšanja zvuka, dizajna i pakiranja, uključujući:

●      3D audio uz Dolby Atmos: Impresivna zvučna tehnologija koja vas stavlja u središte zbivanja, bilo da osjećate avione kao da lete iznad vas, čujete korake koji se kreću po prostoriji ili čujete soundtrack filma svuda oko sebe.

●      Poboljšani zvuk, ista veličina: S većom procesorskom snagom i novorazvijenim postupnim nizom zvučnika, Beam usmjerava i lokalizira zvuk po prostoriji za uistinu živopisno iskustvo. Zvučnik je sada također kompatibilan s HDMI eARC sučeljem na vašem televizoru, tako da svoje omiljene filmove i igre možete doživjeti u zvuku još veće razlučivosti uz podršku novih audio formata.

●      Elegantniji dizajn: Ažurirana polikarbonatna rešetka koja je precizno perforirana omogućuje zvučniku da zvuči sjajno i da se bez problema uklopi u vaš dom, baš poput Sonos Arc-a.

●      Jednostavno, sigurnije postavljanje: Sa samo dva kabela i novim mogućnostima NFC-a, postavljanje je besprijekorno i možete početi slušati već u nekoliko minuta. Jednostavno otvorite aplikaciju Sonos, slijedite nekoliko upita i dodirnite svoj telefon na Beam.

●      Održivi zvuk: Novi Beam dolazi u održivom pakiranju, napravljenom od vrhunskog nelakiranog kraft papira, s poklon kutijom od 97% održivog papira i bez pjene za jednokratnu upotrebu.

Kao i svi Sonos proizvodi, novi Beam je podešen uz doprinos ekipe Sonos Soundboard - skupine vodećih ljudi iz svijeta glazbe, filma i drugih sadržaja - kako bi pružio najbolje i najautentičnije zvučno iskustvo. Također možete fino prilagoditi Beam-ov zvuk s Trueplay tehnologijom, koja detektira i prilagođava zvučnik refleksijama zidova i namještaja, pružajući vam najbolje iskustvo slušanja s obzirom na raspored u vašoj sobi.

Postavite Beam ispred stojećeg televizora ili ga jednostavno montirajte na zid pomoću postojećeg Sonos Wall Mount-a za Beam. Beam se može kontrolirati pomoću aplikacije Sonos, vašeg postojećeg daljinskog upravljača za televizor, više glasovnih pomoćnika, Apple AirPlay 2, aplikacija za glazbene usluge i još mnogo toga. Slušatelji mogu sami koristiti Beam ili se bežično proširiti sa subwooferom i parom stražnjih zvučnika za zabavu još jačeg doživljaja.

Više načina za igru: Sonos dodaje podršku za nove usluge i audio formate

Predstavljajući se kasnije ove godine na odabranim tržištima, Sonos planira podržati Amazon Music Ultra High Definition audio, koji će omogućiti slušateljima da čuju pjesme u zvuku bez gubitaka na kvaliteti do 24-bit / 48kHz na svojim Sonos zvučnicima, kao i Dolby Atmos Music, imerzivni audio format koji ruši granice tradicionalnih studijskih snimaka i stavlja vas usred pjesme otkrivajući svaki detalj glazbe. Dostupan bez dodatnih troškova korisnicima Amazon Music Unlimited, Ultra HD bit će dostupan za slušanje na svim S2 uređajima, osim za Play:1, Play:3, Playbase i Playbar, dok će Dolby Atmos Music biti dostupan za slušanje na Arc i Beam (Gen 2) uređajima. Sonos je također najavio planove za dodavanje podrške za dekodiranje DTS digitalnog surround zvuka kasnije ove godine putem S2 platforme na Playbar-u, Playbase-u, Amp-u, te obje generacije Beama i Arca.

Beam (Gen 2) bit će dostupan od 5. listopada po cijeni od 3799 HRK na sonos.com i putem uključenih maloprodajnih kanala. Pratite novosti o Amazon Music Ultra HD i Dolby Atmos Music posjetom Sonos.com ili pratnjom tvrtke Sonos na Instagramu.

15.09.2021. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh