« Glazba
objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci
NAJAVE

SOHN - fantastična elektronska glazba koju prepoznaje cijeli svijet

Iza imena SOHN se krije Christopher Taylor, britanski majstor atmosferičnih tonova, gradnje melodija, pomno kreiranih beatova i sjajnog glasa

SOHN večeras u Tvornici
SOHN večeras u Tvornici (Phil Knott)
Više o

Tvornica kulture

,

koncert

,

SOHN

SOHN, sjajan britanski glazbenik, producent i multi-instrumentalist, predstavit će svoju elektronsku glazbu praćenu bendom u zagrebačkoj Tvornici kulture u subotu 5. svibnja 2018. u sklopu velike europske turneje koja ga vodi na premijerni hrvatski nastup.

Iza imena SOHN se krije Christopher Taylor, britanski majstor atmosferičnih tonova, gradnje melodija, pomno kreiranih beatova i sjajnog glasa. Njegova soulful elektronska glazba jednostavno hipnotizira, a zagrebački koncert prilika je vidjeti ga uživo s punokrvnim bendom.

SOHN - "Lessons"

Londonski glazbenik, tekstopisac i producent je s adresom u Beču objavljivao singlove spajajući kantautorske vještine i apstraktnu elektronsku glazbu. Istovremeno je radio remikseve za velika imena kao što su Lana Del Rey i Rhye, te nije dugo trebalo da glazbeni svijet prepozna istinski talent, njegov autorski rad i izdanja koja su ga odvela na svjetske turneje, festivale poput Coachelle i ljestvice najslušanijih singlova na Spotifyju.

Nakon preseljenja iz Beča u LA potpisao je produkcije za imena kao što su SZA, Banks i Kwabs, a SOHN je izabran i da piše pjesme za Rihannu i album "Anti", te se dotaknuo i remiksiranja sjajnih imena poput The Weeknd i Disclosure.

SOHN - "Hard Liquor"

Sve je službeno počelo 2014. kada je SOHN svijetu predstavio svoju kombinaciju elektronske glazbe, sa soul i pop melodijama na hvaljenom debitantskom albumu "Tremors". Mediji su njegov sjajan vokal i produkciju obojanu melankolijom usporedili s imenima kao što su James Blake i Jamie Woon, ali SOHN je svemu dao svoj autentični potpis, te ga je prvijenac iz anonimnosti lansirao u međunarodnu zvjezdanu postavu. Uz ogroman uspjeh albuma, SOHN je zaokupio pažnju medija diljem svijeta, koji su hvalili njegov kristalno čisti tenor koji postiže visoke note savršene u njegovoj krhkosti, nazivajući debi pokaznim materijalom kako indie R'n'B treba zvučati.

SOHN - "Bloodfows"

Album sa singlovima poput "Bloodfows" i "Lessons" je preslušan više od 60 milijuna puta na Spotifyju, te ga je lansirao na lineupe nekih od najvećih festivala, a SOHN je obišao svijet tri puta u dvije godine i predstavio live postavu koja je spojila elektronski glazbu i instrumente u besprijekorno hipnotičko iskustvo.

SOHN - "Signal"

Aktualni "Rennen" predstavlja njegov najpustolovniji album do sada na kojem istražuje mračniju stranu R'n'B zvuka, poigrava se s novim elementima uz singlove kao što su najavni "Hard Liquor" ili sjajni "Signal". Album je ambiciozan prikaz razvoja umjetnika koji nas i dalje uvlači u svijet bogatih melodija i besprijekornih vokala. Nakon kraće pauze, odjednom je izbacio i dvije nove pjesme, atmosferičnu "Hue" sa sjajnim dionicama na klaviru, te "Nil" punu energije.

SOHN - "Hue"

Novi album odveo je SOHN-a na najveće festivale poput Coachelle i MELT-a, te na turneju po SAD-u, Kanadi i Europi. Prilika za doživjeti SOHN-a i sjajno audio-vizualno iskustvo bit će u Tvornici kulture kada će predstaviti bogatstvo melodija s punokrvnim bendom.

Ulaznice

Ulaznice su u pretprodaji po 90 kn, dok će na dan koncerta iznositi 110 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18

  • Rockmark, Berislavićeva 13

  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13

  • Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a

  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr  

05.05.2018. 12:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh