« Život
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
MORE

Snovi koji nam se ponavljaju ukazuju na velike probleme

Psihoanalitičari na sve snove gledaju kao na nešto pozitivno, upravo iz razloga što nam pomažu detektirati probleme u životu

Snovi nam ukazuju na probleme
Snovi nam ukazuju na probleme (Arhiva)
Više o

noćne more

,

snovi

,

sanjarica

,

sanovnik

,

tumačenje snova

Podsvijest će nam vrlo lako ukazati na veliki problem koji nas muči - slat će nam stalno iste snove. Tako nastaju i noćne more, jer nam podsvijest šalje poruke o traumatičnim iskustvima koja trebamo riješiti na javi.

Kako se nositi s tim? Rješenje nije brzo i jednostavno, ali postoji. Zapišite sve čega se sjećate iz sna u jednu kolonu, a u drugu stvari koja vam se događaju u svakodnevnom životu i ne daju vam mira. 

S vremenom ćete doći do rješenja problema, kad dešifrirate način na koji vam vaša podsvijest kodira određene osjećaje i razmišljanja u simbole. 

Inače, psihoanalitičari na sve snove gledaju kao na nešto pozitivno, upravo iz razloga što nam pomažu detektirati probleme u životu koje benevolentno guramo pod tepih i ne radimo ništa na njihovom rješavanju. 

Primjerice, smrt voljene osobe u snu može značiti da je jedan dio vaše stare osobnosti spreman za nestanak, a ako ste goli, bojite se nekih izazova koji su vam se ispriječili na putu. 

Više tumačenja možete pronaći u našoj Sanjarici.

12.07.2013. 21:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh