« Iza ogledala
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
WOOW!!

Snimljeno izvanzemaljsko vozilo na Marsu?

Iako u pustinjama definitivno ima kamenja čudnovatih oblika, ovo na snimci jako se izdvaja iz okoline

Izvanzemaljsko površinsko vozilo?
Izvanzemaljsko površinsko vozilo? (Screenshot YouTube)
Više o

fotografija

,

Mars

,

izvanzemaljci

,

teorije zavjere

,

Spirit Rover

,

vozilo

NASA nas je opet opskrbila snimkom s Marsa koju jednostavno moramo komentirati, jer svakodnevna objava fotografija polako počinje ličiti na dokumentiranje kontakta s izvanzemaljskom civilizacijom.

Još jedna panoramska snimka s još jednim čudnovatim objektom na njoj, no ovoga se puta ne radi o letećem objektu nego o vozilu koje stoji napušteno usred pustinje. Ovu je snimku napravio Spirit Rover, a original na NASA-inim stranicama možete pronaći OVDJE.

Kamene formacije u zemaljskim pustinjama često poprimaju fantastične oblike, ali ova formacija definitivno odskače od bilo čega u okolišu, tako da je jako teško reći da se radi o hiru prirode i utjecaju atmosferilija na kamenu gromadu.

Uostalom pogledajte sami i odlučite radi li se o vozilu koje su izvanzemaljci napustili, kako kažu teorije zavjere, ili se priroda i na Marsu bavi kiparstvom:

02.03.2013. 11:09:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Genije
    04.03.2013. 11:20
    Gresite u jednom , a to je da ovo uopste nije napusteno vozilo ,ako malo bolje pogledate kroz prozor vide se cetiri osobe koje nesto prevrcu po rukama sto nam govori da su stali da se malo odmore i otvaraju sendvice.Propustio sam sliku kroz ultra mega turbo super filter i jasno se vidi da u bagazu na vozilu imaju knjige , plin bocu , suncobran , pumpu za dusek i ostale potrepstine za udobno kampovanje.Meni je od svega naj cudnije to sto su sendvice pakovali u celofan a ne u alu foliju jer duze zadrzava svezinu .
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh