« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
kralj nije mrtav?

Snima se film o Michaelu Jacksonu

Film će se prikazivati samo dva tjedna, a premijera je 28. kolovoza

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Michael Jackson

,

film o Michaelu Jacksonu

,

This is It

,

Kenny Ortega

Film koji je trenutno u produkciji je baziran na izvedbama snimljenima u Staples Centru u Los Angelesu samo nekoliko dana prije njegove smrti kad se Jackson pripremao za početak 50-dnevne This is it London, turneje koja je trebala započeti samo nekoliko tjedana kasnije.

Film producira Kenny Ortega koji kaže: „Ovaj film je dar Michaelovim fanovima. Otkako smo počeli montirati shvatili smo da smo snimili nešto izvanredno, unikatno i vrlo posebno. To je vrlo privatan, ekskluzivan pogled u svijet kreativnog genija."

Fanovi će vidjeti Michaela kao što ga nikad prije nisu vidjeli - savršenog umjetnika na poslu, kaže dalje producent. "To je sirova, emocionalna, očaravajuća i snažna snimka koja prikazuje sve njegove interakcije sa suradnicima na turneji je Michael osobno odabrao za ovaj jedinstveni projekt. Ovaj film pokazuje besprijekornog izvođača koji radi s vodećim pjevačima, plesačima, članovima benda, koreografima, tvorcima specijalnih efekata i bezbroj drugih kreativnih članova ekipe koji su trebali stvoriti taj povijesni koncert.  

Mogu se sjetiti mnogih riječi koji opisuju Michaela kako radi probu i stvara THIS IS IT- inspiracijski, dinamički, plemeniti, posvećen, pun ljubavi i usmjeren snage - vidjet ćete ga kao pravog arhitekta i vodeću silu ovog projekta - pravi majstor svog zanata, Zabavljač Zabavljača. Ponosan sam na mnoge godine prijateljstva i kreativnog druženja koje sam dijelio s Michaelom i sretan sam da će ljudi dobiti priliku da vide njegov duh i volju u akciji. THIS IS IT trebao je biti zabilježen kao najveći koncert kojeg nitko nije imao prilike vidjeti, ali s ovim filmom, imamo priliku portretirati Michaela kako se priprema za svoj posljedni zov pozornice i za ono što vjerujem da bi bio njegov najveći projekt."

Ortega je čovjek iza Disneyeve Visoke muzičke škole. Film će biti rijedak pogled iza scena za što je trebao biti velik koncertni događaj.

Karte za dvotjednu sezonu bit će u prodaji od 27. listopada.

26.08.2009. 11:40:24
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh