« Glazba
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
Uskoro novi album

Pjevač popularnih Muse vjeruje u smak svijeta

Pjevač popularne grupe Muse, koja je prije dvije godine oduševila Zagrepčane u prepunom Domu sportova, počeo je ozbiljno vjerovati u smak svijeta.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

smak svijeta

,

muse

,

pjavač

,

matt bellamy

Matt Bellamy toliko je uvjeren u kraj svijeta, da je u napadu panike pokupovao pozamašne zalihe konzervirane hrane i naoružao se sjekirom. Frontmen grupe inače je istraživao teorije utora za novi album ˝The Resistance˝, te igrom slučaja i počeo vjerovati u njih.

Povjerovao je kako će Britanija uskoro ostati bez hrane. ˝Pročitao sam negdje o sedmodnevnoj blokadi i tome kako će Britanija ostati bez goriva. Nakon toga će uslijediti nestašica hrane. Zbog toga sam kupio konzerve graha, a sjekira bi mi trebala poslužiti za cijepanje drva˝, objašnjava roker.

Njegova djevojka, inače psihologinja, pokušala ga je smiriti, no on je ostao odlučan u svojoj namjeri. ˝Ponekad osjećam napetosti, posebice u Britaniji. Mi smo na otoku i dosta smo ranjivi˝, dodaje Matt.

U razgovoru za magazin Q, Matt je izjavio: ˝Prošao sam kroz razdoblje kada sam osjećao priličnu paranoju. Ali također vjerujem u moć ljudi da promjene stvari. Postoji nešto romantično u borbi protiv sebičnih interesa. Naš posljednji album bio je mračan i žestok. Ovaj je o otporu korporativnoj moći.˝

The Resistance izlazi 14. rujna, a tematika će mu biti teorije urota, misterije i ostale čudne stvari koje se Mattu u posljednje vrijeme ˝muvaju˝ po glavi.


25.08.2009. 11:54:50
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh