« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
HAK UPOZORAVA

Snijeg usporava promet u Gorskom kotaru

Opreznije treba voziti zbog snijega mjestimice u Gorskom kotaru i na sjeverozapadu zemlje

Fotografija vijesti
Više o

promet

,

snijeg

,

Gorski Kotar

,

HAK

,

ceste

Zbog zimskih uvjeta, zabranjen je promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu u Gorskom kotaru: A 6 Rijeka-Zagreb, na dionici Kikovica-Bosiljevo 1, D 3 Stara cesta kroz Gorski kotar, Zdihovo-Delnice-Kikovica, D 32 Prezid-Delnice, D 42 Stubica-Ogulinski Hreljin, D 203 Brod na Kupi-Delnice, D 305 Parg-Čabar, D 501 Gornje Jelenje-Oštrovica-Meja, ŽC 5034 Vrbovsko-Ravna Gora-Kupjak i ŽC 5191 Sopač-Tuk, kao i na ostalim županijskim i lokalnim cestama na području Vrbovskog, Delnica i Čabra.

U ostalom dijelu zemlje kolnici su mokri i skliski od kiše. Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju na dionici autoceste A 1, između čvorova Otočac i Gospić. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Na graničnim prijelazima nema čekanja. U prekidu su katamaranske linije: Split-Hvar-Vela Luka-Ubli, Split-Hvar-Korčula i Split-Vis. Trajekti na svim linijama plove redovito.

17.02.2011. 08:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh