« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
POSLJEDICA MOŽDANOG UDARA

Preminuo glumac Predrag Vušović

S velikom boli u srcu javljamo da nas je danas ujutro napustio naš dragi prijatelj, kolega i veliki glumac Predrag Vušović, stoji u priopćenju kazališta Gavella

Fotografija vijesti
Više o

moždani udar

,

Gavella

,

smrt

,

Predrag Vušović

,

Pređo

Hrvatski glumac preminuo je u 51. godini života od posljedica jakog moždanog udara jutros u 4 sata i 40 minuta u zagrebačkoj bolnici Sestara Milosrdnica. "Krvarenje mozga je bilo preveliko, pacijent je od nedjelje bio u dubokoj komi, egzistirao je na aparatima. Nažalost, preminuo je jer su ozljede mozga bile prevelike", rekao je zamjenik ravnatelja bolnice Goran Rojić. 

Pozlilo mu je u nedjelju navečer kod kuće kada su ga hitno prevezli u bolnicu Sestara milosrdnica u Vinogradskoj. Tamo su dijagnosticirali da je pretrpio teški moždani udar.

Predrag Vusović odrastao je u Dubrovniku gdje je zavšio osnovnu i srednju školu. Glumačku karijeru započeo u dubrovačkom pozorištu "Mali Marin Držić" 1970. godine s ulogom Tom Sawyer-a u istoimenoj predstavi. 1979. godine odlazi u Zagreb gdje pohađa Akademiju scenskih umjetnosti.Radi u pozorištu "Marin Držić" u Dubrovniku do 1996. godine kada prelazi u pozorište Gavella u Zagrebu. Igrao je i u mnogobrojnim predstavama Dubrovačkih ljetnih igara.

17.02.2011. 09:50:26
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Crozona
    17.02.2011. 11:09
    RIP

    Bio je fakat glumac i pol... e moj gazda
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh