« Iza ogledala
objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci
NIBIRU

Smak svijeta je, naravno, danas!

YouTube zajednica dala je svoj doprinos golemom količinom videa na kojima pokušava uvjeriti gledatelje da su upravo oni uspjeli snimiti golemi Planet X

Ne lezi vraže, evo njega opet!
Ne lezi vraže, evo njega opet! (Arhiva)
Više o

NASA

,

smak svijeta

,

apokalipsa

,

teorije zavjere

,

Nibiru

,

Planet X

,

David Meade

Smak svijeta najavljuje se svako malo, a teorije zavjere koje proklamira David Meade, samoprozvani kršćanski mistik već su dva puta zakazale ove godine - i 23. rujna i 21. listopada od apokalipse nije bilo ništa, ali danas... Nibiru sigurno dolazi!

Dokazi? Hmm, čovjek je izračunao, na prilično kompliciran i (očito) samo njemu jasan način, NASA se ponovno smije i po tko zna koji put demantira postojanje Nibirua koji bi nas trebao pogoditi i, pogađate, zbrisati...

Uz to, YouTube zajednica dala je svoj doprinos golemom količinom videa na kojima pokušava uvjeriti gledatelje da su upravo oni uspjeli snimiti golemi Planet X, a sitnice kao što su zakoni fizike jednostavno su gurnuli u stranu.

Tu je i cijela sila potresa, treptaja svjetlosti, meteora i ostalih klasičnih dokaza, pa evo nekoliko videa koji će vam objasniti zašto je baš danas - vaš zadnji dan na Zemlji. Uživajte!

19.11.2017. 11:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh