« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
SV. ROK

Slučaj Antonije Bilić: Privedeni vozač nije sumnjiv, obrada se nastavlja

Zaustavljaju se i kamioni koji sliče opisu, pa čak i ako im za volanom ne sjedi muškarac kakvog su opisali očevici

Jeste li vidjeli ovu djevojku?
Više o

vozač

,

Antonia Bilić

,

kamion

Još ne možemo ništa sa sigurnošću tvrditi, obrada je u tijeku, izjavila je danas glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor, nakon što je jučer kod naplatnih kućica u Svetom Roku policijska ophodnja zaustavila vozača kamiona zagrebačkih registarskih oznaka, plave kabine i sive cerade i privela ga na obavijesni razgovor u šibensko-kninsku Policijsku upravu, gdje je sjedište stožera potrage za nestalom maloljetnom Antonijom Bilić. Međutm, u medijima je već procurila informacija da vozač nije sumnjiv, ali da se obrada nastavlja.

Glasnogovornica je potvrdila kako se kamion nalazi pored tunela sv. Rok gdje su stigli zagrebački forenzičari.

Napomenula je kako policija u posljednje vrijeme ne zaustavlja samo vozače koji sliče foto-robotu i voze kamion s bijelom kabinom i plavom ceradom u kakav se, prema svjedočenju očevidaca, ukrcala nestala Antonia Bilić. Potraga je, kako je dodala, proširena i na ostale kamione ukoliko im za volanom sjedi osoba koja sliči foto-robotu. Zaustavljaju se i kamioni koji sliče opisu, pa čak i ako im za volanom ne sjedi muškarac kakvog su opisali očevici, pa je tako policija sinoć na sv. Roku zaustavila kamion plave kabine i sive cerade čiji je vozač nalikovao foto-robotu, dodala je.

Glasnogovornica je napomenula kako je to samo jedna od provjera koju policija obavlja u svrhu pronalaska nestale 17-godišnje Drnišanke, koja se ukrcala u tegljač 7. lipnja na mostu preko Čikole i od tada joj se gubi svaki trag.

22.06.2011. 11:44:55
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh