« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca
NAJAVE

Slovenski impro jazz duo Kiki&Petko u Močvari

Zbog epidemioloških mjera vodimo pisanu evidenciju posjetitelja pa vas molimo da dođete prije početka koncerta kako bi izbjegli gužvu na ulazu i kako ne bi zakasnili na početak koncerta

Kiki & Petko
Kiki & Petko (Arhiva)
Više o

klub Močvara

,

Jazz u Močvari

,

Kiki & Petko

UTORAK 22.02

VRATA 20:00 • POČETAK 21:00 • UPAD 20 KN

Pretprodaja ulaznica: bit.ly/kikipetko-ulaznice

Covid putovnice nisu potrebne.

Koncert je sjedećeg tipa i broj ulaznica je ograničen.
Zbog epidemioloških mjera vodimo pisanu evidenciju posjetitelja pa vas molimo da dođete prije početka koncerta kako bi izbjegli gužvu na ulazu i kako ne bi zakasnili na početak koncerta.  

KIKI&PETKO (Slovenija)
Web: FacebookBandcampYoutube

Jazz u Močvari predstavlja Kiki&Petko, slovenski impro jazz duo!

Kiki&Petko su Marko Petrušič (klavijature) i Kristijan-Rok Buzeti (bubnjevi). Posljednje dvije godine intenzivnije surađuju baveći se slobodnom improviziranom glazbom. Do sad su nastupili na nekoliko free festivala po Sloveniji, također prateći i pjevačicu Didi po skvotovima.

Marko Petrušič ljubljanski je pijanist. Završio je konzervatorij za jazz u Klagenfurtu i Glazbenu akademiju u Ljubljani. 15 je godina bio član Greentown Jazz Banda te 4 godine vodio program u tvornici Rog (Ljubljana) i jazz klub Mezzoforte koji je bio deložiran povodom akcije gradonačelnika gradske općine Ljubljana Zorana Jankovića. Snimio je više od 10 samostalnih ploča i više od 40 kao suradnik.

U suradnji s bubnjarem Kristijanom-Rokom Buzetijem (Dead Town Dogs, The Rusks, Blue Train Quintet), sinom nedavno preminulog pjevača Korada Buzetija, Marko Petrušić u Močvaru donosi nekoliko improvizacija inspiriranih Zagrebom.

 

21.02.2022. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh