« Glazba
objavljeno prije 7 godina
NAJAVE

Sleepyheads u Tvornici kulture 26. svibnja

Sjajna indie rock četvorka Sleepyheads nastupit će u Tvornici kulture u petak 26. svibnja

Sjajan indie nas čeka u Tvornici
Sjajan indie nas čeka u Tvornici (Filip Bušić)
Više o

Tvornica kulture

,

koncert

,

Sleepyheads

Sleepyheads su se krajem prošle godine povukli u svoje odaje da bi marljivo radili na novim pjesmama, a kako su se zaželjeli publike, pozornice i provoda, iz sobe za probe izlaze na Mali pogon. Uz svirku s albuma prvijenca "The Swirling Thooughts Of..." koncertno će predstaviti i nove javno još neodsvirane pjesme.

Sleepyheads - "We Could Go Out Partying"

Bend koji se kalio na pozornicama većine zagrebačkih klubova i pokojeg domaćeg festivala prikupili su zavidan broj sljedbenika. Bend utjecaje crpi podjednako iz onih momenata zbog kojih se voli gitarstička glazba devedesetih kao i iz modernih strujanja nultih i desetih. Ima tu svega, ali u osnovi su bubanj, bas, gitare i glas, indie rock koji je ponekad indie pop, ali više od svega rock and roll. Najbolje čuvana tajna domaćeg indieja, bend koji svakim nastupom stekne nove oduševljene obožavatelje, legende scene i prije nego su na nju zapravo stupili. 

Sleepyheads - "Lost Myself"

Nakon pet godina aktivnog sviranja svoje Sleepyheads iskustvo su sublimirali u genijalan album prvijenac „The Swirling Thoughts Of..." koji je, krajem 2015. godine, završio na mnogim godišnjim listama albuma te a kritika hvali njihove gitarističke melodije uspoređujući ih s bendovima koji dolaze iz Velike Britanije. 2016. promoviraju album mnogobrojnim svirkama, te između ostalog nastupaju na InMusic Festivalu u Zagrebu, te Mostar Summer Festu. Trenutno rade na novim pjesmama za drugi album, a planiraju odlazak u studio krajem ove godine. Sleepyheads su Vedran (vokal, gitara), Daniel (gitara), Domagoj (bas) i Dragomir (bubanj)."

LINKOVI:

https://www.facebook.com/slipihedz/

https://slipihedz.bandcamp.com/

https://soundcloud.com/sleepyheadscro

https://www.youtube.com/user/Sleepyheadscro

Ulaznice:

Ulaznice u pretprodaji iznose 20 kn dok će na dan koncerta cijena biti 30 kn.

17.05.2017. 19:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh