« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
PRIVEDEN I ISPITAN

Bilić: Klasnić je fenomenalan momak i nitko ne vjeruje da je kriv

Izbornik Slaven Bilić i HNS Ivanu Klasniću pružaju punu podršku i uvjereni su da nije kriv za silovanje 17-godišnje djevojke

Ivan Klasnić
Ivan Klasnić (Robert Belošević/Cropix)
Više o

Slaven Bilić

,

Ivan Klasnić

,

silovanje

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić pružio je podršku Ivanu Klasniću uvjeren kako će se vrlo brzo pokazati da Klasnić nema nikakve veze sa silovanjem 17-godišnje djevojke. Danas je naime, njemački Bild objavio vijest da je Klasnić priveden i ispitan zbog silovanja.

Bilić je naglasio kako svi u reprezentativnom taboru vjeruju da je Ivan nevin, kao što vjeruje svatko tko ga imalo poznaje. "Ivan je fenomenalan momak, reprezentativac i istinski sportaš i sigurni smo da će se vrlo brzo pokazati da on sa cijelim slučajem nema nikakve veze. Zaista mi je žao da mu se sve ovo događa, a pogotovo nakon svega što je prošao u karijeri želim ponovo naglasiti da Ivan i njegova obitelj imaju našu punu podršku i da svi mi zajedno s njime želimo da se ovaj slučaj čim prije raščisti," kazao je izbornik Bilić.

Glasnogovornik "Vatrenih" Davor Gavran pozvao je medije da ne čine dodatnu štetu Klasniću i njegovoj obitelji.

"Uvjereni smo da naš reprezentativdac Ivan Klasnić nije umiješan u slučaj na način kako se to prikazalo u medijima i on ima našu apsolutnu podršku. Napominjemo da je Ivan i u svjetskim okvirima jedinstven primjer pravog sportaša i borca i ovo što mu se stavlja na teret nespojivo je s onim što on zaista jest. Apeliramo ovim putem na sve medije da ne čine dodatnu štetu ni Ivanu ni njegovoj obitelji", stoji u izjavi koju smo dobili od glasnogovornika Davora Gavrana. (hina/metro-portal)

28.10.2010. 20:16:41
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Kladionicar
    28.10.2010. 23:04
    nebi ga prijavila da nema njegov spermić to je 100% a sad i da ju nije silovao maloljetna je, doviđenja kraj karijere
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh